Nyt saa kevät tulla meillekkin!

maanantai 27. helmikuuta 2012

Mistä tietää että kevät on tuloillaan? -no siitä et meitsi rupee siivoon kun raivohullu. Alotin eilen mun vaatekaapeista ja -laatikoista jonka jälkeen sit intouduin taklaan kaikki meidän kaapit, hyllyt ja laatikot. Tänään sain urakan lopullisesti valmiiks ja aijettä mikä fiilis. Pakko myöntää, että äiti sitten vielä imuroi niin maan perusteellisesti joka nurkan, eli kaikki ylimääränen tavara ja pöly on nyt GONE! Suursiivous on nii siistiä, kun siitä nauttii sitten monen monta kuukautta. Kevät ja kesä nyt olette tervetulleita!


Nyt on vähän kuvaton postaus, kun ahersin ja siivosin koko sen ajan kun aurinko porotti sisään hyviä kuvaussäteitä :D  Jaksoin muuten vielä jumpalle illalla, jonka jälkeen äiti hemmottelikin mua tarjoomalla mäkkisafkat :D haha! No, ehkä olin ansainnu sen.
Mut nyt meen vilttien sekaan sohvalle makoilemaan ja huomenna aamujumpan jälkeen sitten Tampereelle!
Ihanaa viikonalkua teille kaikille!

ps. kamala ikävä mun miestä siellä Porissa, tuu jo kotiin pianpian ♥


I have been doing a huge spring cleaning yesterday and today, now I've finally finished! It's sooo nice when the house is organised and clean! I even went to the gym after which mum took me to Mc Donald's - I guess I deserved it ;) I'm so happy now and tomorrow after my morning work out we are driving to Tampere. 
Oh, and I miss my husband who is out of town for a couple of days - come home babe, sooooon! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti