Aurinkoinen Naistenpäivä!

torstai 8. maaliskuuta 2012

Tänään oon puuhaillut kaikennäköstä odotellessani Tuomasta kotiin.
Viivi oli mun luona yökylässä eilen ja aijettä oli ihanaa löpistä niitänäitä aamun pikkutunneille asti ja repeillä väsyneenä maailman huonoimmille jutuille! Kiitos Viivi vielä eilisestä, haleja   
Menin aamulla heti pumppiin, kävin kaupassa, siivoilin, tein koulutehtäviä ja sitten vielä leivoin ja tein ruokaa - aikamoinen nainen minäkin siis ;)

Tuomas tuli kotiin tulppaanikimpun ja Dops -keksipaketin kanssa - ihan parhaita keksejä ja niiden maku paranee ihan törkeenä, kun niitä oikeesti dippaa siihen maitoon!!!Ihanaa naistenpäivää kaikille tärkeille naisille! - musta on ihanaa, että meillä on oma päivä, jolloin kaikki muistaa meitä ja niitä asioita mitä me tehdään ihan joka päivä!

vielä muutama fakta ja kaunis sana kaikille meille naisille:
Happy Women's day everybody! I waited the whole day for Tuomas to come home after being away for the whole week and he came home with flowers and cookies (smart man!) haha. 

♥  Aija

2 kommenttia:

  1. Hahha oli kyl hauskaa jos oon unissaniki nauranu sun kans samalle jutulle?! :D Kiitos itelles, kyl taas tuli naurettua kylläkseen..:D Halit takasin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep repeiltiin jopa unissamme meidän erittäin hyville jutuille :D tiedä sitten oliko sama juttu :D haha!

      Poista