DIY-kynnet!

torstai 15. maaliskuuta 2012

Oon jo kauan miettiny, että haluaisin itse tehdä geelikynnet. Mun ihana täti teki mulle kynsiä koko ajan, kun vielä asu Suomessa ja kyllähän niihin koukkuun jäi, mutta tälläin opiskelijana, en ehkä niihin ihan ensimmäisenä rahojani joka kuukausi laittaisi. Täti jätti mulle uv-uunin ja kasan ihan uusia siveltimiä ja nyt  sitten uskaltauduin tilaamaan loput tarpeelliset tarvikkeet, eli geelit ja primerit ym. Tilasin kaikki Sanna Tara Nail Art & Beauty Studiosta. Tilaus tuli yhdessä päivässä ja pakettiin oli lisätty vielä kaupanpäällisiksi muutama hilepurkki :) Suosittelen, en kauheesti tarkistellu, että olisko muualla ollu halvempaa, mutta näistä olin varma, että olis kunnon tavaraa!
Ainii, mulla kävi vielä sellanenki moka, että unohdin kokonaan tilata puhdistusaineen, joka on siis erittäinkin oleellinen aines. En viitsinyt sitä enää tilata, kun postarit olis maksanu saman verran kun se pullo itessään. Hetken aikaa ku olin stressannu ja kiukutellu aiheesta, löysin Merin avulla netistä idean käyttää apteekista saatavaa propyylialkoholia sekotettuna tilkkaan vettä, siinä oli loistava - myöskin DIY - puhdistusaine! :DEilen mä sitten varasin koko päivän aikaa ja aloin väkertämään kynsiä. Mä oon aina kauheesti tykänny askarrella ja näperellä ja oon ollu siinä ihan hyväkin, niin ajattelin, että kyllähän tää onnistuu!!! No ei se ihan menny ku Strömsöössä koko ajan, mutta lopputulokseen oon ihan tyytyväinen (ottaen siis huomioon, että nää oli ensimmäiset omatekemät kynnet). En käyttäny tippejä (ne irtoilee), vaan pidensin itse näitä kynsiä geeleillä ja tein nyt ihan perus lyhyet ranskalaiset manikyyrit, kun mulla meni jo näihin se neljä tuntia, nii ajattelin etten nyt vielä ala sen enempää väkertämään - ens kerralla teen kyllä jotain vähän fancympää.


Mä en ottanu nyt yhtään in action -kuvaa, koska a) mun hovikuvaaja oli koulussa b) mä olin yltäpäältä geeleissä c) aikaa tosiaan meni se päälle 4 h jo muutenkin ja d) nää oli ihan kaameen näköset tekovaiheiden välissä :D Netissä oli kyllä melko vähän ohjeita, nii pitäskö mun ens kerralla tehä ohjeetki tänne?


How do you like my DIY gel nails? It took me about four hours yesterday to finish them, but I'm quite happy with the end result! Thanks to my aunt for giving me some of the equipment  Next time I'll do something more fancy!!! 


- Aija

7 kommenttia:

 1. oioioiiii voisinpa määkin ottaa!!! hyvältä näyttää =)

  VastaaPoista
 2. OIIII! MÄKI HALUUUN! =)) nyt voisin vielä pitää ennen kun meen takas töihin ;) paittti että eipä tuolla kirjastolla hirveesti tarvi prameilla :D haha mutta ihanan näköset!! tosi hienot vaikka ekat mikkä vasta teit, vaaaaau =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHA! Mun pitää sit jossain vaihees viel tehä kuhan oon vähän parempi! Kiittiii :))

   Poista
 3. Tee minullekin ensi kesänä. Terv. Isukki

  VastaaPoista
 4. KIITOS TUHANNESTI tosta propyylialkoholi vinkistä!! tilasin just itekkin samasta paikasta geelit ja unohdin samaisen oleellisen pyykäisyaineen.. kiitoskiitos nyt voin sittenkin tehdä kynnet :) miten muuten pidensit itse geeleillä? :o käytitkö jotain muotteja tai jotain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kivaa kun on ollut apua! Onhan siinä tosin vähän hommaa kun pitää sitä alkoholia sekottaa veteen eli 70% sitä alkoholia ja 30% vettä. Kannattaa tehdä avoimen ikkunan alla se sekotus, kun se alkoholi on aika tiukkaa tavaraa ja rupeaa helposti silmiä kirveleen.
   Siinä pidentämisessä käytetään muotteja ja iste tilasin uudelleenkäytettäviä (niitä saa myös kertakäyttösiä tarramuotteja).
   http://www.sannataranailart.fi/epages/vilkas02.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20110216-11092-24240-1/Products/Tarvikkeet_rakennekynnet/SubProducts/nailform <- noi tilasin siis, ja se tehään niin, että siihen koko kynteen laitetaan sitä geeliä tiettyyn viivaan asti tota muottia ja siitä se sitten vaan kovettuu pidemmäksi kynneksi :) Joko kerkesit tekemään? Tuliko kivat?
   Kiitti kovasti vielä kommentista :))

   Poista