Tampere - where the family is

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Pitkästä aikaa mentiin yhdessä Tuomaksen kanssa Tampereelle viettämään viikonloppua. Tamperereissut tarkottaa meille aina kiirettä aikataulua ja paikasta toiseen juoksemista, herkkuruokia lempparirafloissa ja ihanaa seuraa sukulaisista. Perjantaina siis hypättiin junaan ja junasta suoraan Tuomaksen isovanhemmille. Siellä kun oltiin hetki rupateltu suunnattiin Sofia sauranamme American Dineriin - ihan ehdoton suosikki hampparipaikka ikinä!

 
Lauantaina lähdettiin heti aamupäivästä Pirkkalaan Tuomaksen toisille isovanhemmille (on niin ihanaa kun Tuomaksella on kaikki isovanhemmat vielä elämässä mukana, kun mulla ei ole kuin mummi, joka asuu kaukana toisella mantereella, mutta nyt tuntuu että itelläkin olis mummia ja pappaa jokalähtöön - hih :)). Pirkkalan mummu laittaa aina niiiiiin herkku ruokaa ja etenkin jälkkäriä, sieltä ei varmana tarvitse lähteä vatsa tyhjänä, päinvastoin! Pullatuoksumummut roks!!! Juteltiin kaikki maailman epäkohdat ja kohokohdat läpi, jonka jälkeen suunnattiin taas nokka kohti Tampereen keskustaa, aikomuksena löytää Tuomakselle kevättakki. Ette ikinä usko - me löydettiin ihan täydellinen yksilö! Mun mies osaa olla hurrrjan ronkeli vaatteiden suhteen ja sitten munkin pitäis vielä antaa siunaukseni sille vaatteelle, niin ei ole helppoa ei. Moda aukian Selectedin osastolta se ihana seilorihenkinen kevätparka sitten löytyi - JESJESJES!!!

Iltapäivällä kerkesin ottamaan nokoset, jonka jälkeen oltiin taas menossa ja tällä kertaa Amarilloon syömään koko poppoon kanssa :) Tuomaksen isä kutsu kaikki lapsoset siippoineen syömään ja aijettä Amarillon ruoka ei myöskään petä koskaan. Jälkkärit Jaakko tarjosikin omassa kotonaan ja siellä sit hengailtiin ja naureskeltiin melko myöhään iltaan.
 Tommi & Sofia
 Elias & Laura
 Chicken Pocket - ihan mun vakkariannos!
Sofian happymeal

Sunnuntaina ihanan pikkuaamupalan jälkeen kerättiin taas vähän jengiä kasaan ja lähdettiin vihdoin sinne Pyynikin näkötornille munkkikaakaoille. Ei niitä munkkeja kai tarvii enää erikseen kellekkään hehkuttaa?!? Ah, noita sokeririnkuloita kannattaa odottaa vaikka maailman ääriin, niin hyviä ne on. piste. Sieltä lähdettiin sitten mun enon vaimon luokse leikkimään serkkulapsosten kanssa. Oli niin ihana nähdä niitä pieniä ja niitä oli ihan kauhee jättää, kun ne vaan halaili ja pussaili ku viimestä päivää, kun olisivat niin halunneet, että jäädään sinne. Rania ja Riad on niin tottuneet siihen, että kaikki siellä koko ajan käy ja hengailee ja nyt on yhtäkkiä kaikki muuttaneet pois ja samalla kaikki säpinä kadonnut kodista. Me yritetään aina tuoda säpinä sinne, kun Tampereelle mennään ja saadaanhan me Tuulia ja lapset tännekkin pariksi päiväksi pääsiäisenä - niin ihanaa!
 Tampere ei muuten tunnu kodilta enää, kyllä se niin vaan on, että Turku on meidän koti nyt. Silti Tampereella on aivan ihana aina käydä ;) 
 oh noooom, suu täynnä herrrkkua
 Rania on niin innokas poseeraan kameralle, että pidettiin sitten pienet mallisessiot olkkarissa :D On toi vaan niin hurmaava ja sulonen! Ja näitä kuvia on miljoona ja kaikissa eri poseeraus. 
 Tuomas on muuten ihan lemppari..
Munki piti kuulemma poseerata, että Rania sais ottaa kuvia - en hallinnu tota poseerausta ihan yhtä hyvin.

Pari kuvaa saitte sitten kanssa kattella tässä. Hups! Mut hei kiitti kaikille kivasta viikonlopusta, nähdään toivottavasti pian taas ♥


We spent the weekend in Tampere chilling with Tuomas' family and eating heaps of good food! We met with Tuomas' grandparents and it was lovely to chat with them, I love grannies. We also went shopping and found an amazing spring coat for Tuomas - Yus! Later on we had dinner with Tuomas' dad and siblings - great time! Today we went to Pyynikin näkötorni and had their speciality buns - oh yummy!!! We spent time at Tuulia's house and played heaps with the kids - they are amazing and are doing so well. They did not want to let us go and kissed and hugged us to death before we got a chance to run out of the door :D Tampere used to be our hometown, but now Turku definitely feels a lot more like home even though we love the people in Tamepere so much ♥


- Aija 

3 kommenttia:

 1. Luin tämän, mutta nyt on kirjoita pitkää juttua.

  VastaaPoista
 2. Moi, nyt sain sen juttun luettua, ihania kuvia, jatka Aija, olet paras henkilö, joka omistaa järjestelmäkameran. T. Äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vois enää elää ilman sitä! Maailman paras häälahja siis <3

   Poista