Rulla!

perjantai 9. toukokuuta 2014

Heippa ja terkkuja Tampereelta! Me vietetään täällä nyt pari päivää ja tänään käytiin Lauran ja Olivian kanssa aivan ihanassa paikassa ja mun on nyt ihan pakko tulla vinkkaamaan siitä!
Finlaysonin entisessä tehdashallissa on lastenkulttuurikeskus Rulla, joka tarjoaa vauvoille ja taaperoille kaikenlaista toimintaa ja näyttelyitä, jotka todellakin kiinnostavat myös ihan pikkuisia. Nyt siellä on menossa vedenalainen valtakunta -näyttely, jossa siis on esillä näpsäläisten tekemiä käsitöitä ja tottakai me päästiin itsekin askartelemaan äitienpäiväjuttuja. Ihan superihana paikka ja Olivia viihtyi ja nautti kovasti!

Löytyi jos jonkinnäköistä härpäkettä ja lelua. Olivia on nykyään ihan superinnoissaan kaikista majoista, joten parempaa leikkipaikkaa Olivialle sais hakea kyllä kaukaa (kaukana me ollaankin, kun ei Tampereella asuta - buu)!

Lasten taideteoksiin ei tietenkään saanut koskea, mutta sinne näyttelyyn oltiin laitettu paljon kaikkea muutakin johon sai koskea. Tää muovailuhiekka on ihan huippua, tätä täytyy ostaa, sitten kun sitä ei varmastikaan mene suuhun!

Leikittiin, askarreltiin ja piirreltiin - ihana aamupäivä ja kiitti vielä Laura! <3 Täällä pitää käydä tästedes aina, kun käydään Tampereella! Onko tämä jollekkin teistä tuttu paikka?

//We had a lovely morning here in Tampere with Laura today. We went to a children's cultural centre to play and craft for mother's day. You can find this place in the city centre of Tampere right in the heart of Finlayson. Toddlers can play, craft and see pretty handcrafts made by other children. We loved the place and we need to get back there the next time we visit Tampere for sure.//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti