Barcelona Snapshots

torstai 14. elokuuta 2014

Me lomaillaan edelleen, kun Tuomaksella on vielä puoli viikkoa lomaa jäljellä - luksusta! Siksi siis matkakuvia ootte saaneet vähän odotella. Mulla on pari "teemapostausta" mielessä matkaan liittyen, mutta nyt ajattelin pistää teille vaan fiiliskuvia matkalta ihan sekalaisessa järjestyksessä. Vitsi, että on ikävä tonne ja mä kadun vähän ettei otettu kahden viikon lomaa, ois niin pitänyt. Nää ukkoset ja sateet ei vieläkään innosta lainkaan! Mutta nyt näihin mieltä lämmittäviin kuviin:

Lennot eivät menneet ihan niin hyvin kuin puoli vuotta sitten Italiaan matkustettaessa. Olivia sai pari raivokohtausta, mutta ne onneksi hellittivät aika nopeasti ja matka jatkui leppoisasti kunhan Kaapot ja Muumit pyörivät tabilta.

Mocha Frappuccinoja olikin jo kova ikävä! + isi <3

 Boquerian kauppahalli ei kyllä pettänyt - ihana paikka!

 Me majailtiin vuokra-asunnossa Barceloneta -alueella. Ihan paras sijainti kaikinpuolin!

Park Guellilta näki Barcelonan ylle.

 Sytöiin pariin otteeseen paellaa ja se on kyllä hyvää. (Mmmm, onneks mulla on just nyt lasi sangriaa kädessä ettei ihan liian ikävä ja surkee fiilis iskis!)

 Beach babes. Tuo vesi oli ihanaa, jos ei vaan tuullut tai ollut meduusoja. Olivia kyllä viihtyi superhyvin!

Täti on vaan korvaamaton <3

 Mun turistit Barri Gotic alueella.

 Välillä Oliviaa väsytti ja se turhautui meidän vähän liian pitkiin kävelylenkkeihin, mutta muuten Olivia on kyllä parasta ja etenkin hauskinta matkaseuraa ja ne pienet väsyraivot oli ihan meidän omaa tyhmyyttä!

Meidän kaikkien lempparinähtävyys - Magic Fountain Montjuicilla.

 Jottei maailma kävis liian isoksi, niin Laura ja Elisakin lomailivat Barcelonassa samaan aikaan! Käytiin parina iltana yhdessä ulkona syömässä ja loikoilemassa biitsillä. Oli kyllä ihanaa!

Mun aurinko <3

En voi kyllä valittaa. Mulla on maailman paras perhe ja läheiset ja elämä on vaan niin kivaa nyt! Mä menetin sydämeni Barcelonalle ja sinne on päästävä pian takaisin!

Onko teillä jotain toiveita matkapostausten suhteen? :) 

//Barcelona treated us very well <3//

3 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Olivia on kyllä niin söpö! Btw, mua kiinnostais ihan hirveästi Olivian silmien ja hiusten värin kehitys syntymästä tähän päivään. Oon ite tumma ja ruskeasilmäinen, mies taas vähän vaaleampi sinisilmäinen. Tällä hetkellä tyttömme (10kk) silmät on jotain vihreän, sinisen ja ruskean välimaastosta, hiusten värikin näyttäisi tässä kesällä muuttuneen kullan keltaiseksi. Oon yrittänyt tihrustaa Olivian silmien väriä, mutten ihan saa selvää :) Ymmärrän kyllä, et kaikki bloggarit ei lähde näin "pinnallisiin" juttuihin, mut mä oon ainakin kiinnostunut ihmisen ominaisuuksien periytymisestä :D

  -Amalia A

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti! :) Siis Olivialla oli just tollaset sekasikiösilmät (eiks melki kaikilla vastasyntyneillä oo?) ainakin puolivuotiaaks. En muista tarkkaan koska ne muuttu aika tummankin ruskeiks. Eli nyt ne on ihan tumman ruskeat :) Mä odotin, et mun lapsella ois syntymästä asti supertumma ja paksu tukka (koska mulla on aina ollut ja Tuomaksellakin nykyään on), mutta Olivia onkin ihan pellavapää :D <3 Tuomaksella on lapsena ollut ihan valkonen tukka, mut suora, Olivialla sit taas kihara ja vaalee. Uskon, et se tosta tummuu niinkun isälläänki on tehny, vaikkakin blondi ruskeilla silmillä vois olla myös aika ihana ;)

  Vastasinhan mä nyt sun kysymykseen? :))

  VastaaPoista
 3. Vastasit kyllä :)

  Mein plikalla oli syntyessä aivan tumman siniset silmät, joihin pikkuhiljaa tuli ruskeita läikkiä, ja nykyään niissä on vihreääkin. Tai sitten tuo sinisen ja ruskean outo sekoitus saa ne näyttämään vihreiltä. Mun silmät kuulemma muuttuivat ruskeiksi noin vuoden ikäisenä, että saas nähä minkäväriset silmät tolla tytöllä on 1,5kuukauden päästä!

  Mielenkiintoisia on nää jutut, ja hyvin jänniä :D

  -Amalia A

  VastaaPoista