La Roca Village - Käymisen arvoinen paikka!

tiistai 19. elokuuta 2014

Barcelonan nähtävyyksistä en aio sen ihmeellisemmin kirjoitella, mutta yhdestä todellakin käymisen arvoisesta paikasta ajattelin teille kertoa! Mentiin ensimmäisten päivien aikana käymään La Roca Villagessa, joka on siis outlet-kylä hieman matkaa Barcelonan ulkopuolella. Kylään pääsee monella tapaa ja me valittiin se ehdottomasti edullisin (4 e/suunta) eli paikallinen bussi. Kylään pääsee paikallisbussin ja taxin lisäksi kylän omilla shopping express -buseilla (hinta moninkertainen).
Paikkaa oltiin kehuttu monelta taholta ja sitä verrattiin ihan Jenkkilä outletkyliin. Me tykättiin tosi paljon ja mun mielestä hinnat olivat ihan kelpo outlet-tasoa. Kaikki merkit löytyivät, osalla pienempiä liikkeitä ja osalla vähän isompia. Kylän vierestä löytyi vielä massiiviset Mango ja Nike outlet-myymälät. Me kaikki löydettiin paljon shoppailtavaa ja La Roca Villagessa viihtyi muutenkin. Paikka oli täynnä kahviloita ja ravintoloita ja koko kylä oli tosi suloisesti rakennettu ja koristeltu. Suosittelen ehdottomasti päiväretkikohteeksi, jos shoppailu innostaa!//La Roca Village - an outlet village just outside Barcelona was totally worth visiting! We found lots to shop and the prices were very reasonable. The whole Village was pretty and it had many nice restaurants and cafes. If you are interested in shopping - La Roca Village is the place to be doing it!//

4 kommenttia:

 1. Täällä ollaan vieläkin, vaikka työkoneella kommentointi on niin hidasta se jotenkin yrittää estää sun blogin lukemisen vetämällä aina ihan sykkyrälle :D Sinnikkäästi silti täällä! :)
  Aivan ihanat nää barcelona vinkit, ollaa lähdössä häämatkalle vol 2. sinne tuossa lokakuussa, ja olen imenyt täältä sun blogista ideoita matkan varalle :) Tää outlet tulee olee varmaa iha nappi, oltii häämatka vol. 1 reissulla tanskassa ja siellä on Ringstedissä kanssa aivan mahtava outlet, mies sekoili siellä pitkin poikin monta tuntia! Joten täytyy se tännekin sit raahata poukkoilee :)
  Olivia on kasvanu ihan huimasti! Muistan kun vielä kattelin blogista juttui kun toine oli iha pikkune, kauheeta vauvakuumetta podetaa täällä nyt häide ja remontti urakoiden jälkeen. Viime viikolla oli hiljaista töissä ja lukasin sun blogin alusta tänne uusimpiin postauksiin, pari päivää siinä töiden lomassa taisi vierähtää. Hauska huomata miten sulla on nii paljo samanlaisia ajatuksia kasvatuksesta ja muutenkin lasten kanssa puuhailusta :)
  Mut nyt olen taas turinoinut koko laatikon turhaa löpinää, mutta täällä sitä mukana ollaan, uusia postauksia aina innolla odottaen! :)
  Terveisin. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sanna! Kiitos maailman ihanimmasta kommentista - tätä kaipasin enemmän kuin osasitkaan arvata!
   Mahtavaa matkaa teille ja käykää ehdottomasti täällä! Tuomaskin shoppaili ennennäkemättömän paljon ja oli vielä innoissaan!
   Toivotaan teille ihanaa pientä nyyttiä saapuvaksi pian <3

   Tuuhan tarinoimaan pian uudestaan!

   Poista
 2. Millä paikkurilla pääsee Barcelonasta La Roca Villageen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en ulkoa muista enää! Ne bussit löytyy netistä aika helposti, oisko löytyny ihan jopa La Roca Villagen sivuilta! Ne bussit lähti linja-autoasemalta :) toiv oli apua :)

   Poista