Nyt käytiin äärirajoilla!

sunnuntai 24. elokuuta 2014

Huhhuh! Yksi väsynyt, mutta superonnellinen bloggaaja täällä! Eilinen ilta oli ihan huikee ja ylitti kaikki mun odotukset kertaa miljoona! Mä en ollut mikään vannoutunut Cheekin ykkösfani ennen tuota konserttia, mutta nyt olen!!! Ihan käsittämätön show ja kylmät väreet menee vieläkin. Meillä oli Tuomaksen kanssa huippupaikat katsomossa ja kaikki oli vaan niin täydellistä. Mun arvostus Jarea kohtaan on jossain tuolla taivaissa ja jäbällä vielä jalat tiukasti maassa - upeeta työtä! En kantanut kameraa stadikalle mukaan ihan just siks, että voisin keskittyä itse iltaan kuvien ottamisen sijaan. Tässä siis muutama puhelinkuva meidän upeesta illasta, kun rokattiin stadionilla!

 Fiilis oli kova jo porteilla! 

Meitsiet! 

 Syypää mun hymyyn <3

Ison maailman tyylin - ihan sairaan upeeta, et täälläki joku osaa!

Parasta oli tietty viettää kokonainen päivä yhdessä ja nauttia jokaisesta hetkestä kahdestaan Tuomaksen kanssa. Moni Cheekin biisi on aina vuorollaan ollut tärkeä biisi meidän suhteessa, joten kovaa kailotettiin biisejä yhdessä! :D Pakko kyllä hehkuttaa suomalaista yleisöäkin - kaikki oli niin tunteella mukana ja oli ihanaa fiilistellä sitä ihmispaljoutta ja noita upeita valoja. Hyvä me ja hyvä Team Cheek! Timantit on ikuisia...!

4 kommenttia:

 1. Oot överisöpö ♡
  - Viivi

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä mahtava keikka.. :) Vaikka oon kyllä tykännyt aina niistä "pienistäkin" keikoista, ajalta jolloin Cheek ei vielä ollut kaikkien suosiossa. :) Vitsit kun niitä biisejä kuulis vielä keikoillakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan kyllä! Mutta silti toi tunnelma stadikalla oli kyllä jotain joka on ihan once in a lifetime koettavaa!

   Poista