Vaalipäivä on tänään!

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Politiikkakeskustelut menevät mulla samaan sarjaan uskontokeskusteluiden kanssa. Periaatteessa tykkäisin puhua aiheista, mutta sitten taas, kun lopputulos on lähes aina katastrofi ja ihmiset alkavat tappelemaan asioiden sijaan, niin pysyn mielummin hiljaa. Nuorempana ja vähän tyhmempänä olin kovin kärkäs mielipiteissäni ja pidin muiden mielipiteitä aivan vääränä. Nyt ymmärrän, että se on ihan sama kuka kannattaa ja ketä tai kuka uskoo ja mitä, niin kauan kuin se on järkevästi perusteltua eikä mitään pelleilyä. Mä luulen, että mun lähipiiriläiset kyllä tietävät minne suuntaan meikäläinen kallistuu vaikken sitä todellakaan kyselemättä mainostele.

Mä korvat itkevät verta, kun joku sanoo, että ei aio äänestä. ET ÄÄNESTÄ???? Se on oikeasti etuoikeus ja jopa velvollisuus ja ihmiset muualla voisivat jopa tappaa tästä etuoikeudesta! On turhaa sanoa, että "nokun ei mikään oo just mulle sopiva". Tässä tilanteessa voi valita sen vähiten surkean - se on ihan ok ja tarpeeksi. Niille muutamalle, jotka ovat mulle sanoneet, että "kun en vaan tiedä asioista tarpeeksi", olen antanut aika yksinkertaisen ohjeen: valitse puolue, joka sopii sun ajatusmaailmaan parhaiten - yksinkertaista. Sieltä sitten esim. ammatiltaan mahdollisimman samaa edustava kuin sinäkin ja sen jälkeen vähän ehkä ikää ja arvoja tutkimaan. Ei se ole sen vaikeampaa. Olen myös sitä mieltä, että naiset voisivat pitää naisten puolta ja me nuoret ujuttaa niitä nuoria lisää sinne vanhojen ukkojen sekaan! Uusi sukupolvi voisi todellakin saada jotain uutta aikaan, who knows?

Lähde siis vaikka sunnuntaikävelylle ja kirjoita yksi tai kaksi numeroa lapulle, näytä henkkarit ja voilá, voit olla ylpeä itsestäsi!

Tässä ei ole mitään henkilökohtaista Päiviä kohtaan, mutta mun mielestä tämä kuva kertoo aika paljon: 


Me lähdetään Olivian kanssa nyt keinumaan ja äänestämään - ihanaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti