Kesäheinät Kylämäessä

lauantai 6. kesäkuuta 2015

Perjantaina oli ihan huippu kesäpäivä! Saatiin Ellen, Satu ja ihana pieni hauvavauva Ronja meille kylään ja lähdettiin käymään päiväretkellä Kuralan Kylämäessä. Eläimistä emme näheet kuin lampaita, mutta se ei todellakaan haitannut. Syötiin jätskit ja herrrrrkulliset berliininmunkit kahvien ja trippien kanssa hurmaavan vanhan kahvilan pihalla. Olivia ja Ellen ovat niin suloisia yhdessä. Molemmat puhua pälpättävät toisilleen ja yhdessä he kirmasivat pitkin ja poikin kylämäkeä. Mikä oli parasta, niin hervoton nauru kaikui ihan koko ajan (paitsi kun tuli riitaa surkeasta potkulaudasta, jolla kumpikaan ei oikein osannut mennä :D). Auringossa oli ihanan lämmin ja pienoinen aito kesäfiilis saatiin hetkeksi aikaan, mutta tänään meiltä lomalaisilta on viety taas matto alta ja kovaa! Aika hurmaavia kuvia sain tytöistä - ihania <3 


Suosittelen Kuralan Kylämäkeä lapsiperheille päiväretkikohteeksi! Siellä on muuten kaikenlaista järkättyäkin ohjelmaa silloin tällöin! Me ainakin menemme uudestaan aurinkoisena päivänä, jospa siellä olisi vaikka muitakin eläimiä laitumilla.

Tuomaskin on lomalla nyt viikon ja me yritetään päästä kesäfiiliksiin mökillä, mutta pieni aurinkotanssi tonne vaakatasossa tulevaan vesisateeseen kai pitää mennä vetelemään - hittolainen! 

8 kommenttia:

 1. Vaude miten kauniita ja piristäviä kuvia! Ihan kuin Suomessa olisi kesä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhden päivän kesä olikin - blaaah! Mutta kiitos :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja suloiset kuvattavat! :) näyttää kivalta retkipäivältä!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Ja kiitos muistutukseksi, täytyykin mennä Kuralaan käymään.

  VastaaPoista
 4. Ihania! Oliko kanat ja hepat tulleet jo?

  VastaaPoista