torstai 17. maaliskuuta 2016

Tyttö, joka unohti nimensä

Postista putkahti hetki sitten ihana kirje Olivialle. Kirje sisälsi suloisen yksilöidyn, juuri Olivian nimellä tehdyn, kirjan. Kirjasiskojen satukirjojen seikkailut perustuvat lapsen oman nimen kirjaimiin ja kuvitukset ovat ihanan uniikkeja ja värikkäitä.

"Yksilöidyssä ja omaan nimeen perustuvassa satukirjassa tyttö / poika lähtee Hikka-Hiiren kanssa taianomaiselle seikkailulle etsimään tytön / pojan unohtunutta nimeä. 
Kirja koostuu kaikille kirjoille yhteisistä perustarinan sivuista, sekä myös yksilöidyistä seikkailusivuista. Seikkailusivut perustuvat lapsen oman nimen kirjaimiin, ja siten jokainen kirja on erilainen sisällöltään."

Me ihastuttiin kirjaan heti, jopa ukki oli ihan liekeissä luettuaan ensimmäisenä iltana iltasatua Olivialle. Hauskat, värikkäät kuvat sekä sanaleikein kirjoitetut tarinat innostivat niin lasta kuin aikuistakin ja onhan se lapselle aika spesiaalia, että kirjassa viipottaa päähenkilönä menemään hän itse.


Olivia on muuten päättänyt, että hän osaa lukea ihan oikeasti itse. "Sitten toi menee tonne, sitten sille tapahtuu näin - hups - sitten se meni kotiin. Sitten toi tulee tuolta ja sitten se menee tonne, mutta toi toinen tulikin tänne." Tollasia on kaikki satukirjat täynnä, pitää ehkä vähän ostaa jotain uudenlaisia kirjoja, kun tarinat tuntuu olevan aina samoja - haha! Ihana tyyppi ja ihanaa, kun pitää kirjoista <3 

Kurkkaa täältä lisää tietoa yksilöidyistä satukirjoista ja tilausohjeista - aivan ihana lahjaidea pienelle tai vähän isommallekkin lapselle!

Kirja saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

8 kommenttia: