Lapsen ikiomat kynsilakat

torstai 28. huhtikuuta 2016
Mun lempparijuttuja Olivian kanssa on ehdottomasti ne niinsanotut tyttöjenjutut. On ihana laittaa toisen tukkaa sikäli mikäli osaan ja Olivia malttaa antaa laittaa. On ihanaa lakkailla kynsiä käsissä ja varpaissa ja yhdessä puhallella niitä kuiviksi. Jossain vaiheessa aloin kuitenkin miettimään, että onko kynsilakkojen kaikki maailman kemikaalit ja myrkyt hyväksi lapselle. Kädet saattavat mennä kuitenkin suuhun aika paljon syödessä esimerkiksi ja lakka lohkeilee helposti, kun käsiä pestään paljon. Silti toinen pyytää muutaman päivän välein uusia lakkoja koristamaan kynsiään lohkenneiden lakkojen tilalle. 

Big Small company lähetti Olivialle ihan mielettömän paketin lapsille suunnattuja Nailmatic -kynsilakkoja ja voi sitä tyttären ja äidin riemua, kun niitä testattiin uudelleen ja uudelleen! Sen lisäksi, että pullot sekä värit ovat syötävän suloisia, niin niistä puuttuu kokonaan liuottimet, joita perinteisissä lakoissa käytetään ja nämä saa pestyä pois vedellä ja saippualla. Vaikka käsiä pestäänkin usein, niin meillä lakat pysyvät ihan hyvinä pari-kolmekin päivää. Ihanaa, kun ei tarvitse Olivian käsiin enää laittaa sitä myrkkyä, jota kynsilakan poistoaineeksikin kutsutaan. Näillä viitsin joskus antaa vaikka Olivian itse lakata minun tai omat kyntensä - kuinka hauskaa! 

Värejä tuli juuri sopivasti viisi, joten tottakai jokaiselle kynnelle on ehdottomasti se oma värinsä ja se on tarkkaa mihin mitäkin menee <3 Voi mun iso pieni tyttö! Ja voi elämä mikä ikävä mun nyt tuli!  

*kynsilakat saatu

2 kommenttia:

  1. OI ihania kynnsilakkoja! A on jo pitkään halunnut, että lakkaisin hänen kyntensä, mutta kerran pitkän koska, koska-jankkauksen lipsautin hänelle, että hän saa kynsilakkaa vasta kun menee kouluun, joten siksi meillä ei taideta kokeilla edes lapsille suunnattuja lakkoja hetkeen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Me ollaan kyllä lakkailtu jo pitkään! Se on niin kivaa :D

      Poista