Half way there

maanantai 9. toukokuuta 2016


Viime viikon kirjoitin pedagogisten seminaaria verhot ikkunoiden edessä, mutta onneksi maanantaina kurkkasin kalenteriin, sillä siellä komeili ihanat 20+0!!! Puoliväli saavutettiin siis tasan viikko sitten, mutta en millään kerennyt ottamaan kuvia tai kirjoittamaan tänne mitään. En siis ole unohtanut viikkojani niin totaalisesti. Viikko 20 näyttää jo niin isolta ja ihanalta. Enää kesä mun ja pienen poikavauvan välissä ja se jos joku menee yhdessä pienessä hujauksessa! Olivia on kyllä maailman hurmaavin tuleva isosisko. Hän itseasiassa tunsi vauvan potkut ensimmäisenä omalle kädelleen ja oli siitä niin intona, ettei muusta puhukkaan. Masua halitaan ja pusitaan jatkuvasti ja suunnitelmat pikkuveljen varalle ovat jo aika mahtipontiset, mutta niin suloiset.

Raskaus on sujunut niin hyvin kuin se vain voi ja tänään vielä rakenneultrassa varmistettiin, että myös pienellä miehellä on kaikki enemmän kuin hyvin. Eipä tässä juuri onnellisempi voisi nyt olla. Olivian raskaudessa kärsin harjoitussupistuksista ja liitoskivuista jo alkuasjoista asti, mutta nyt mistään sellaisesta ei ole tietoakaan. Pieni väsymys painaa vähän koko ajan, mutta onneksi koulujuttuja on enää ihan loppurutistus jäljellä! Lupaan tässä vähän skarpata raskausajanpostausten kanssa ja masukuviakin pitäisi muistaa ottaa enemmän, nyt kun tätä vatsaa alkaa olemaan vähän enemmän. Vähän jäänyt raskauskuulumiset senkin takia ettei oikein ole mitään mistä kirjoittaa, kun kaikki on sillä saralla niin leppoisaa.

Sormet syyhyävät jo vauvanvaateostoksille, mutta kaupat ovat täynnä kesävaatteita eikä me niillä mitään oikeastaan tehdä. Pitää siis vielä hetki odotella syksyn ihanuuksia kauppoihn ja tehdä sitten täsmäiskut herkuimpiin vaatteisiin. Mitään muitakaan hankintoja ei toistaiseksi olla hankittu ja siitä tulikin mieleen; olisitko kiinnostunut ostamaan Olivian vaunut pois? Ovat ihan priimakunnossa, muutamaa harmaampaa kohtaa lukuunottamatta. Postausta niistä täällä ja lisätietoja sekä ajankohtaisempia kuvia saa minulta markkulaaija@gmail.com  :)

4 kommenttia: