Jatka lausetta...

maanantai 16. toukokuuta 2016

En ymmärrä... Miksi lapset vihaavat nukkumista ja syömistä. Ihan käsittämätöntä.

Seuraavaksi ajattelin... Tehdä jotain superihanaa iltapalaa ja katsoa Tuomaksen kanssa Sykkeen viimeisen jakson - ihan parasta!

Viime aikoina... Olen nukkunut päikkäreitä, vaikka ne ei sovi minulle lainkaan. Ne venyvät ihan aina liian pitkiksi ja olen niiden jälkeen vain väsyneempi. Mutta en keksi muutakaan, kun silmät menevät ihan itsestään kiinni, jos siihen on pienikin tilaisuus.

En osaa päättää... Lapsemme tulevaa nimeä... Hän on Poika M koko elämänsä.

Muistan ikuisesti... Kun isäni näytti Ranskassa meille kuinka tullaan pois rullaportaista "oikeaoppisesti". Hän otti rapuissa mäkihyppyasennon (takana oleva aasialaisnaisen naama oli samalla korkeudella isäni takamuksen kanssa, joka tajuttiin vasta liian myöhään) ja isäni hyppäsi rullaportaista täysiä tasajalkaa pois ja portaat pysähtyivät kuin seinään eivätkä toimineet enää koko Ranskan matkamme ajan (kyseessä oli vielä "kotimetroasemamme"). En unohda sitä naurun määrää ikinä.Päivän paras juttu... Lounasdeitit ystävän kanssa ja pieni heräteostos vauvalle. Ei se ilta-aurinkokaan päivää huonontanut.

Noloa myötää, mutta... Olen supersurkea suomen kielessä. Tarkistan usein yhdyssanoja ja pilkkusääntöjä googlesta. Yliopiston pakolliset suomen kielen kurssit läpäisin uusintojen jälkeen arvosanoin 1 ja 2. Haluaisin kyllä olla parempi, kun vähän niinkuin työksenikin kirjoitan.

Viikko sitten... Istuin muikea hymy naamalla seminaarissa, kun olin saanut pedagogiikan seminaarini valmiiksi viikossa ja se ei edes ollut ihan täys p*ska. Tai siis oli, mutta ei niin surkea kuin odotin. Olin aika ylpeä itsestäni itseasiassa!

Kaikista pahinta on... Syömisäänet ja muut ihmisten kehosta tulevat äänet. Tuomas on diagnosoinut minulle jonkin oikean häiriön.. Ihansama, mutta tulen lähes päivittäin hulluksi asian kanssa.

Salainen taitoni on... Arvata jo ensimmäisestä tavusta, kun Tuomas puhuu, että onko juttu joku vitsi/huijausyritys vai totta.

Jos saisin yhden toiveen, niin se olisi... Jollain tapaa helppo kesäloma mukavassa säässä, joka päätyisi terveen pikkupojan saamiseen syliini <3 Olikohan tässä yksi vai monta toivetta samassa?Minulla on pakkomielle... Vähän kaikesta. Parittomista sukista, kauniista kuvista, Classicin mangopassion-valkosuklaa jätskistä sekä Pepsi Maxista pahvimukissa jäillä.

Söin tänään... Banaani, mansikka, mustikka ja jugurtti smoothien aamulla, lounaaksi kalapuikkoja ja päivälliseksi tacoja. Ihanaa, kun kohta saa iltapalaa!!

Ärsyttävintä on... Kun kaikki koulutyöt on jo tehty paitsi se yksi ylimääräinen, joka ilmaantui noin viikko sitten. En saa ajatusta pois siitä, että ilman sitä nautittaisiin jo kesälomasta!

Tekisi mieli... Olla jossain lämpimässä paikassa, maata biitsillä tai poolilla ja siemailla tuoremehua samalla, kun Olivia pulikoi lastenaltaassa.

Minusta on söpöä... Kun Olivia nykyään sanoo tosi usein, "Äiti-kulta", kun haluaa jotain <3

Olenko ainoa, jonka mielestä... Mutakakku tai täysin suklaakakku on taivaallista maustamattoman jugurtin kanssa?
 

4 kommenttia:

 1. Oho, ei uskois tota äidinkielijuttua, mun mielestä sun blogia on hyvä lukee just sujuvan tekstin takia enkä täältä oo ikinä virheitäkään bongannu ja mä oon vähän semmone ärsyttävä pilkkunipo :D

  Ja toi syömisäänet arghh! Mun mies on vielä semmonen että se pureskelee huulia ja siitä kuuluu maailman ärsyttävin ääni ja mä oon ihan hulluuden partaalla sen kanssa päivittäin. Esim iltasin kun koitan nukkua niin maiske vaan kuuluu vierestä, onko mikään raivostuttavampaa!!!

  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai oikeasti! Ihanaa kuulla! Ehkä mä osaan suomea sit sillon, kun sitä ei tarvitse kummemmin miettiä.

   Siis mua alkaa jo huolestuttamaan mun oma mielenterveys, koska mua on alkanut ärsyttämään jopa Olivian syömisäänet. En kestä alkuunkaan!

   Poista
 2. Sun blogi vaikuttaa tosi ihanalta. Sait uuden lukijan! :)

  VastaaPoista