Ravintolavinkki äitienpäivään!

maanantai 2. toukokuuta 2016

Miltä kuulostaisi kokonainen kauppahalli varattuna vain maailman tärkeimmille henkilöille, eli äideille ja heidän perheilleen? Entäpä jos siihen kuuluisi vielä aika mahtavalta kuulostava menu täynnä toinen toisiaan herkullisempia ruokia, joista osa tarjoillaan suoraan pöytään? Ja kaiken päälle vielä Suomen parhaimman leipomon luomuksia kokonaisen buffan verran. Ah, en voi edes kuvitella. 

Itselleni äitienpäivä on yksi vuoden ehdottomasti tärkeimmistä päivistä, jolta odotankin perheen yhdessäoloa ja ehkä jopa pientä luksustakin uskallan joka kerta toivoa. Mitään varsinaisia traditioita meille ei mielestäni ole äitienpäiväksi vielä muodostunut. Tuomas on aina osannut järjestää minulle toinen toisiaan ihanampia äitienpäiviä itsekin tehdyn ruuan merkeissä, mutta tänä vuonna meidän perhe suuntaa lounaalle Piece of Cake -kahvilaan, joka on varannut koko kauppahallin ravintolapäädyn äitienpäivälounastelijoiden käyttöön. Tuomas pääsee hieman helpommalla ja saadaan varmasti keskittyä vain toistemme kanssa vietettyyn aikaan ruuanlaiton ja kakkujen vääntämisen sijaan. Piece of Cake järjestää äitienpäivälounaan nyt ensimmäistä kertaa ikinä ja luvassa on myös lämpimiä ruokia, jännittävää nähdä mihin kahvila pystyy taipumaan - en malta odottaa! 


Aikas ihana miljöö ja ruoka varmasti mahtavaa ja täysin kahvilan peruslounaista poikkeavaa. Voi, äitienpäivä on onneksi jo niin pian! Kurkkaa menu, hinnasto ja pöydän varaamisohjeet Piece of Caken facebookin tapahtumasivulta pikimmiten, niin varmistat pöydän ensi sunnuntain lounaalle! Niin ja jos siellä joku isi lukee tätä, niin aika kiva lahjaideakin olisi viedä perheen äiti tai vaikka oma äiti herkulliselle lounaalle! Ja hei kaikki äidit, ne isit rakastaa pieniä vinkkejä siitä, millä helpottaa heidän tuskaansa tehdä päivästä hieman spessumpi ;)

Miten teillä vietetään äitienpäivää? Kotona itsetehtyjä luomuksia herkutellen vai ravintoloiden ja kahviloiden tarjoiluja maistellen? Nähdäänkö me jonkun kanssa samaisella Piece of Cake -lounaalla? :) 

 Postaus tehty yhteistyössä MBakeryn kanssa (osa kuvista luvalla lainattuja).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti