sweet little newborn

keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Koin alkuraskaudessa ihan hirveää vaikeutta ja jopa ahdistusta kuvaamisen kanssa. Tai siis ahdistus johtui siitä, etten jaksa/pysty/osaa/keksi mistä ottaisin kuvia. Kaiken tuon lisäksi energiat olivat tipotiessään eikä Suomen alkuvuosi kyllä mitenkään valolla loista muutenkaan. Ajattelin silloin eniten, että tässä tämä harrastus varmaan olikin ja blogi samalla. Mutta kappas vain! Nyt olen kameran kanssa enemmän sinut kuin koskaan ennen. En ehkä raahaa sitä ihan joka paikkaan enää mukaan, mutta silloin kun raahaan, niin saan (useimmiten) jotain omaa silmää hivelevää aikaiseksi. Ja onhan loputon valo, nuo ilta-auringot, vihreä luonto ja ihmisten iloiset naamat huomattavasti ihanampaa kuvattavaa kuin mikään muu.

Tämän kevään lempparikuvia on jo monia, mutta yksi kuvaussessio on kyllä ehdottomasti ylitse muiden. Se sisälsi hieman hikeä, pientä itkua, rintamaitoa, muutama likaantunut talja ja viltti, mutta kaikista eniten pehmeyttä, kauneutta, ihanaa tuoksua ja jotain valtavan suloista ja rakasta.


Kuinka suloinen voi toinen olla? <3

10 kommenttia:

 1. Oi, kun nyt monesta blogista oo nähny vauvakuvia niin tulee vauvakaipuu. Siis ei niinkään, että omia vauvoja pitäisi saada vaan että lähipiiriin syntyisi taas uusia pienokaisia. Nyt viimeisimmät vauvat ovat jo touhukkaita yksivuotiaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Onneksi täällä kohta kutitellaan pikkusia varpaita taas! <3

   Poista
 2. Voi toista <3 Minkälaisella objektiivilla olet kuvannut nämä?

  VastaaPoista
 3. Voi elämä mikä ruttana <3
  Tiia

  VastaaPoista