Tuo lapsesi kokeilemaan Cheerleadingia ja osallistu arvontaan!

tiistai 3. toukokuuta 2016


Sain tänään vaikka kuinka kivaa mailia! Nyt ihan jokaisella lapsella on ihan huippumahdollisuus kokeilla jotain ihan erilaista ja mahdollisesti tulevaa omaa uutta lajia!  

Nyt on mahdollisuus tulla ilmaiseksi kokeilemaan cheerleadingiä ja cheerdancea! Etsi alla olevasta listasta sopiva joukkue ja lapsi on tervetullut mukaan harjoituksiin. Kaikkien kokeilemassa käyneiden kesken arvotaan kaksi (2) lippua Turun Cheerleadingseura Smashin kevätnäytökseen sunnuntaina 15.5. Liput arvotaan perjantaina 13.5. ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Huomioithan, että seura ei vakuuta lapsia. Salit sijaitsevat Manhattan Sport Centerissä (4. krs).


Leppäkertut on 3-5-vuotiaiden lasten ryhmä, jossa opetellaan perustaitoja leikinomaisesti kaksi kertaa viikossa.

· Ke 17.30-18.30 Kilpasali
· La 14-15 Kilpasali (ei 14.5.)

Kimalaisten harjoituksissa pääpaino on perusasioiden turvallisessa harjoittelussa ja joukkueena toimimisen opettelussa. Leikkien ja mukavan harjoittelun parissa kartutetaan lajitaitoja ja kehon hallintaa kaksi kertaa viikossa. Joukkue on tarkoitettu 5-8 vuotiaille.

· Ke 18.30-19.30 Kilpasali
· La 13-14 Kilpasali (ei 14.5.)

Cheer minit aloittelijat on seuran uusille miniharrastajille suunnattu joukkue. Ryhmä tarjoaa hyvän lähtökohdan cheerleadingin aloittamiselle kaikille 9-12-vuotiaille lapsille.

· Ti 16-17.30 Kilpasali
· Su 14.30-16.30 Harrastesali (ei 15.5.) 

Kolibrit on seuran kilpaileva minien tanssijoukkue. Joukkue harjoittelee neljä kertaa viikossa ja treenit sisältävät lajitreenin lisäksi kilpailuohjelman ja perusasioiden harjoittelua sekä akrobatiaa. Joukkue on tarkoitettu 8-11 vuotiaille.

· Ti 16-17.30 Harrastesali
· Ke 16-18 Harrastesali
· Pe 16-17.30 Harrastesali
· Su 18-19.30 Harrastesali (ei 15.5.)

Muistathan jättää valmentajalle yhteystietosi, jotta jokainen on varmasti mukana kevätnäytöslippujen arvonnassa. Treeneihin tarvitset mukaan joustavat ja mukavat liikuntavaatteet, sisäliikuntakengät sekä juomapullon. 


Joko innostuit? :) Tulkaa ihmeessä kertomaan mullekin kokemuksia treeneistä ja ehkä törmätäänkin kentän laidalla!

6 kommenttia:

 1. Hei! Onko tämä vain Turussa vai myös Helsingissä? Olisi tosi kiva kokeilla:)

  VastaaPoista
 2. Hei! Onko tämä vain Turussa vai myös Helsingissä? Olisi tosi kiva kokeilla:)

  VastaaPoista
 3. Heippa! Onko nyt tulevana keskiviikkona vielä mahdollisuus tulla? 😊täältä vois löytyä yksi innokas juuri kolme vuotta täyttänyt touhottaja 🙊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt keskiviikkona on viimenen mahdollisuus päästä treenaamaan Leppisten kanssa! Sinne siis vain! :)

   Poista
 4. Heippa! Onko nyt tulevana keskiviikkona vielä mahdollisuus tulla? 😊täältä vois löytyä yksi innokas juuri kolme vuotta täyttänyt touhottaja 🙊

  VastaaPoista