LASTEN LIFESTYLE

keskiviikko 15. helmikuuta 2017


Tiiättekö mitä!? Ensimmäistä kertaa ööö apua yli viiteen kuukauteen mulla on vähän parempi mieli olla "porilainen" ja kiitos siitä kuuluu kahdelle ihanalle naiselle, jotka päättivät perustaa Porin keskustaan lasten lifestyle -liikkeen, joka kantaa ihanaa nimeä Tiitiäinen & Tyllerö. Yksi kaupan aukeaminen ei tietenkään pelasta tätä Porielämää, vaikka suloinen kauppa onkin, mutta minusta tehtiin Tiitiäisen & Tyllerön sekä Jewellery By Pinjan brandrep ja sekös piristää ihan jo niiin paljon, että on vaan kivempi asua Porissa. Brandreppiä haettiin yleisellä haulla Instagramissa ja tuli niin hyvä mieli, kun kuulin tulevani valituksi! Brandreppinä saan testailla tuotteita Pinjaln mallistosta sekä T&T:n liikkeestä, kuvailla ja omalla tavallani edustaa näitä kahta yritystä. Kuinka ihanaa äitiysloma puuhaa ihan vain minulle <3 Olen niin kiitollinen tästä mahdollisuudesta. Tiitiäinen & Tyllerö on vielä sisustukseltaan ja valikoimaltaan 100% minua, joka tekee hommani niin paljon helpommaksi, puhumattakaan naisista tämän kaiken takana!


"Liikkeemme valikoima koostuu lastenhuoneen sisustustarvikkeista, kotimaisista lastenvaatteista ja tarvikkeista sekä valikoiduista, laadukkaista käytetyistä lastenvaatteista. Haluamme asiakkaidemme löytävän meiltä tuotteita, joita ei muualta Satakunnasta saa. Kivijalkaliikkeen lisäksi avaamme myös verkkokaupan. Tavoitteenamme on Satakunnan raikkain ja modernein lasten lifestyle-liike."

- Tiitiäinen & Tyllerö

Kivijalkaliike avasi eilen ovensa Porin keskustan IsoKarhuun ja nettikauppa aukeaa pian. Liikkeeseen tulee lähes joka päivä uusia tuotteita ja asiakaiden toiveita kuullaan mielellään. Tiitiäisestä & Tylleröstä saa myös ByPinjan kanssa yhteistyöllä tehtyjä special edition -koruja ja juuri tälläkin hetkellä minun instagramissani (@aijaii) on meneillään arvonta, jossa joku voi voittaa vain ja ainostaan T&T:n kivijalkaliikkeessä ja nettikaupassa myytävän Jewellery by Pinja korun aikuiselle tai lapselle. Suosittelen seuraamaan instagramissa @tiitiainentyllero sekä @jewellerybypinja sekä facebookissa Tiitiäinen & Tyllerö ja ByPinja, niin pysytte mukana uutuksissa ja tapahtumissa! Esimerkiksi nyt avajaisviikolla liikkeessä arvotaan joka päivä ihana tuote ja sunnuntaina joku onnekas voittaa tuon ammeen täynnä toinen toisiaan ihanampia tuotteita ja lauantaina Pinjakin tulee avajaishulinoihin mukaan. Minä kävin eilen jo ostoksilla ja mukaan tarttui tavaraa hyllyltä sekä second hand rekiltä.

ps. Olen niin mahdottoman iloinen siitä millaiset tuotekuvat onnistuin napsimaan koruista!2 kommenttia:

  1. Huikee juttu. Luin tuosta silloin, kun haku alkoi ja hetken aikaa mietin vaihtoehtoa, että muuttaisin Poriin, mutta se jäi sitten siihen. Onneksi olkoon!

    VastaaPoista