VIIDEN TÄHDEN SECOND HAND -LIIKE

tiistai 28. helmikuuta 2017


Käsi ylös, jos haluaisit olla hyvä kirppistelijä, mutta olet ihan onneton siinä. Kateellisena katsot miten muut tekevät ihan huippulöytöjä livekirpuilta, saavat kaikki omansa aina myytyä hyvään hintaan ja iloisena aina viilettävät kirppareita läpi kädet täynnä ihania vaatteita. Itse taas käyt pari kertaa vuodessa kokeilemassa, että joko olisitkin keksinyt kirppistelyn salaisuudet ja menet sinne suositulle lastenkirpparille, kierrät sen, niin että hiplaat ehkä kahta vaatetta ja lähdet pois tyhjin käsin. That's me! Paitsi en enää, koska nyt olen käynyt Tiitiäisen & Tyllerön second hand -liikkeessä muutaman kerran ja melkein joka kerta jotain on lähtenyt mukaan. Siis minä(!!!), olen onnistunut ostamaan useamman käytetyn vaatteen ja se oli vielä helppoa! 

Kerronpas nyt, miksi T&T lastenvaatteiden second hand on oikeasti ihana paikka niin myydä kuin ostaakin käyettyjä lastenvaatteita:


Sijainti. Tiitiäinen & Tyllerö sijaitsee kauppaskeskus IsoKarhussa ihan keskellä Poria. Yleensä kirpparit sijaitsevat vähän kauempana, mutta näin keskeisellä sijainnilla tavaroita ihastelevat nekin, jotka eivät tavallisesti lähtisi kirppareille kiertelemään. Ja kun liike on niin suloinen ja tarjoaa kaikenlaista muutakin ihanaa, niin myös näiden ostajat jäävät varmasti tutkailemaan myös second hand rekkejä. 

Palvelut. T&T second hand tarjoaa kolmenlaista myyntijaksoa, johon sisältyy erilaisia palveluita. Seuraavista kolmesta erihintaisesta myyntijaksosta saat valita itsellesi sopivimman:
 • Helppo- palvelussa hinnoittelet tuotteesi netissä, noudat viivakooditarrat liikkeestä, tarroitat itse vaatteesi ja viet tarroitetut vaatteet liikkeeseen. Siellä huolehditaan tuotteiden esillepanosta. Myyntijakson loputtua myyntisi tilitetään pankkitilillesi.
 • Helpompi- palvelussa hinnoittelet tuotteesi netissä ja viet ne liikkeeseen. Siellä huolehditaan tuotteiden tarroittamisesta ja esillepanosta. Myyntijakson loputtua myyntisi tilitetään pankkitilillesi.
 • Helpoin- palvelussa viet tuotteesi liikkeeseen ja siellä huolehditaan hinnoittelusta, tarroittamisesta ja esillepanosta.
Helppo ostaa. Liikkeen henkilökunta tuntevat tuotteet myös second hand puolella, koska he itse laittavat kaikki esille, joten myös käytettyjen vaatteiden ja asusteiden osalta voi kysyä apua jonkun tietynlaisen tuotteen etsinnässä. Vaatteet ovat rekeissä kokojärjestyksessä, joten etsiminen on tehty superhelpoksi!

Siisteys. Minulle todella iso asia kirppareilla on siisteys. En mene lähellekään rekkejä tai pöytiä, joissa tavarat ovat hujanhajan ja sitten taas myyjänä otti hieman pannuun joka päivä käydä siistimässä sitä pöytää. Nyt liikkeessä huolehditaan siisteistä rekeistä jatkuvasti eikä vaatteiden myyjän tai ostajan tarvitse huolehtia myymälän siisteydestä missään vaiheessa.

Taattu laatu. koska henkilökunta käyv itse kaikki tuotteet läpi ennen esillepanoa, niin liikkeeseen astuessasi voit olla varma, että tuotteet ovat hyvälaatuisia ja hyvä kuntoisia. 50 sentin äppakkaus bodeja et siis tule löytämään täältä. 

Helppo myydä. Noista yllämainituista palveluista jo huomaa kuinka helppoa tällä kirpparilla on myydä. Itse olin ihan suu auki, kun huomasin kuinka ihanan helppoa kaikki oli. Näppäilin hetkessä 50 tuotetta nettiin, vein tavarat liikkeeseen ja nyt ihastelen kertyvää saldoa second hand -palvelun nettisivuilta. Oli laitettava Leenalle heti viestiä, että apua miten ihana systeemi - miksi joka paikassa ei ole näin! 

Kaikki se extra. Ihan kuin yllä ei olisi jo tarpeeksi hyviä ja vakuuttavia asioita, mutta Tiitiäisen & Tyllerön instagramiin sekä facebookiin nostellan tasaisin väliajoin herkuimpia second hand löytöjä, joten vaikka liikkeeseen voikin mennä hypistelemään vaatteita, niin niitä voi myös jäädä kotisohvalle bongailemaan. Itse olen yhden nostokuvan perusteella suunnannut liikkeeseen hakemaan jotain, joten se oikeasti toimii.Vaatteiden myynti on siis todella aktiivista verrattuna muualle.


Itse vein viime viikolla ison kasan Olivian herkkuja myyntiin ja ihan kivasti niitä onkin jo mennyt. Oli kyllä vähän haikea viedä noita, koska nuo olivat ne ihan herkuimmat jutut, joita säästin ajatuksella "mitä jos tuleekin toinen tyttö". Nyt oli siis korkea aika luopua niistä ja onneksi ne ovat nyt hyvässä paikassa ja toivottavasti pian jonkun ihanan pikkutytön päällä <3 Oh nuo ihanat pinkit leopardikuosiset talvikengät - en kestä!! Käykää joku hakemassa ne pois etten hae niitä itse takaisin :D 

Nyt olisi vielä ihania uutisia teille, jotka harkitsette varaavanne myyntijaksoa Tiitiäisestä & Tylleröstä. Jos varaat myyntijaksosi 12.3. mennessä, saat täydennyspalvelun kaupanpäälle (norm. 5 e/vko), kun mainitset mini & me -blogin varausta tehdessäsi. Eli voit viedä vaatteita niin paljon kuin haluat ja niitä säilytetään liikkeessä ja henkilökunta lisää tuotteitasi rekille vähintään kolmesti viikossa tarkistettuaan myytyjen tuotteiden tilanteen. Kaikki oleellinen tieto löytyy second hand -osiosta täällä ja sähköpostilla (info@sitruunat.fi) saa lisää tietoa, jos jokin jää askarruttamaan!

Yhteistyössä Tiitiäinen & Tyllerö

4 kommenttia:

 1. Ihanan oloinen liike! Paitsi jos asuu kaukana ja niitä herkkuja hyppii Instagramin feediin, mutta ei voi niitä saada :D Olen siis jopa hiukan kateellinen teille, jotka asutte Porissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei älä ole!! Kuulin, että jos joku kauempana asuva oikein paljon haluaa itselleen second hand löydön, niin se voitaisiin ehkä jopa postittaa. Tiedustele :)

   Poista
 2. Eihh, en kestä että nyt myyt blogissa keikkuneita olivian ihanuuksia - PORISSA!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei!!! Lupaan, että ne jotka eivät mene kaupaksi (niitä on paljon!!!) päätyvät vaikka tänne tai instaan myytäviksi! :)

   Poista