VIISI KUUKAUTTA

torstai 23. helmikuuta 2017Tänään täytin viisi kuukautta, siis viisi, se on melkein jo puolet vauvavuodesta taputeltu mun osalta - apua! 

- Ei taaskaan mitään käryä mun mitoista, mutta käytän suurimmalta osin koon 74 vaatteita (housut 68) ja koon 4 vaippoja. En mikään ihan minimies ole siis. 
- Syön nyt nyrkkieni sijaan varpaitani jatkuvasti. 
- Nauran kippurassa, kun katson itseäni peilistä, samalla kun olen pestävänä. 
- Kaikki hedelmät, etenkin mango, on mun suurinta herkkua tissin lisäksi. 
- En osaa vieläkään nukkua öisin kunnolla, vaikka en ihan niin onneton ole enää kuin vielä viime kuussa olin. 
- Siirryttiin jo käyttämään vaunujen ratasosaa - hurjaa menoa on se!
- Ryömin pehmeällä alustalla aika taidokkaasti. 
- Itken päivisin paljon vähemmän kuin vielä kuukausi sitten. 
- En viihdy yksikseni ollenkaan, vähintäänkin tarvii nähdä, kun äiti touhuaa max. kahden metrin päässä. 
- Iskä on aika hurja tyyppi, roikottelee ja heittelee miten sattuu, mut vitsi että tykkään ja vielä kun siskokin repeilee vieressä niin nauru on taattu juttu! 
- Sylissä seisominen on ainoa tapa olla sylissä, tai ainakin lempparitapa. 
- Onkohan mun tutti liian pieni mulle, kun saan sen melkein kokonaan mun suuhun? En itsekään tiennyt, että se olisi mahdollista. Täytyy ehkä passittaa äiti tuttiostoksille. 
- Mulla on vieläkin ihan vaaleensiniset silmät ja äidin mielestä on maailman siisteintä ja söpöintä, jos mulla on ihan siniset ja siskolla ihan ruskeat. Muuttuukohan nää vielä? 
-  Saan edelleen osakseni ihan älyttömästi hellyyttä ja rakkautta ja tykkään siitä. Jopa siskon hyökkäykset ja puristelut on hauskoja, mutta ne päätyy melkein aina Olivian rääkäsyyn, kun mä oon vetänyt sitä tukasta.. 
- Söpöys on mun juttu ehdottomasti. 


//I am five months today! I constantly bite my toes, crawl on soft surfaces, love to eat mango, hate being left alone without anyone in sight and love my crazy dad who holds me upside down and throws me in the air while Olivia laughs at us. I still have light blue eyes and they say they look gorgeous, I think my dummy is too small since I can fit all of it in my mouth, still don't know how to sleep properly at nights but being the cutest thing in the world is definitely my thing!//

2 kommenttia:

  1. Vitsit, mikä söpöliini. Mulla on muuten koko lapsuus ja nuoruusajan taivaansiniset silmät. Nykyisin ovat muuten vihreät, että voihan ne muuttua vielä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana :) no voi ei! Ois kyllä ihana kun ois ihan ruskee- ja ihan sinisilmäset lapset <3

      Poista