PUOLIVUOTIAS

perjantai 24. maaliskuuta 2017


Me ei eilen keretykkään millään koneelle, joten puolivuotiskuulumiset tulevatkin etteerii päivän myöhässä. Mutta mitä pienistä, kun pienimuotoiset juhlatkin järkätään vasta huomenna. Eilen täytin siis jo hurjat kuusi kuukautta. Se tarkoittaa ihan oikeasti sitä, että puolet vauvavuodesta on minun osaltani jo eletty ja tähän asti olen oppinut hurjasti kaikkea. 

- Lähentelen jo yhdeksää kiloa ja olen vähän päälle 70 senttinen. Käytän enimmäkseen siis 74 kokoisia vaatteita. 
- Minulla ei ole vielä yhtään hammasta, mutta kuolan määrästä voisi ehkä päätellä, että kohta sieltä alkaa puskemaan valkoisia juttuja läpi. 
- Menen ympäri kotia vauhdilla. Toistaiseksi kuitenkin vielä ryömien. 
- Nousen taitavasti polvien ja käsien varaan, mutta siihen mä sitten jään keinumaan ees taas, kunnes läsähdän alas ja lähden taas ryömimään. 
- Mun herkkua on tuolinjalat - omnomnom. 
- Nukun kahdet päikkärit päivässä, jotka kestävät 2-3 h. 
- Edelleen omaan siniset silmät!!! 
- Hereillä ollessani olen yksi Mr. Sunshine. Naama on koko ajan enemmän tai vähemmän hymyssä. Nauramiseen tarvitaan kuitenkin vähän enemmän. Lyömätön kikatushetki on kuitenkin se, kun sisko menee piiloon ja tulee esiin ja kirkuu "kukkuu". 
- Pallot ovat lempparilelujani, mutta joskus menee hermo, kun ne pääsevät pakoon käsistäni. 
- Osaan istua ihan itse! 
- Jään aina tuijottelemaan isiä rakastunein silmin - se on maaginen tyyppi se. 
- Syön ihan kuin miehet yleensäkin. Isoja annoksia ja suu aukeaa aina sen tyhjettyä. Kaikki maistuu! 
- En kamalasti vierasta, mutta isot silmälasit saattavat joskus ahdistaa, jos ne hyökkää jostain yllättäen. 
- En osaa edelleenkään nukkua öisin. Tissi on vaan liian rakas.
- Viihdyn vallan mainiosti vaunuissa. 
- Tykkään hyökkäillä rakkaitten naamaan käsiksi, puristan posket/nenän/huulet ja hiukset nyrkkieni sisään tiukasti ja sitten alan syömään leukaa tai muuta naaman osaa. Ihan parasta. 
- Osaan jo vähän hassutellakin. kurkkaan kulmien alta veikeästi ja kun joku kiinnittää minuun huomion, niin hymyilen vienosti ja käännän päätä.
- Kyl mä vaan olen maailman suloisin puolivuotias tyyppi. Ajattelin päästää myös äidin ääneen pian liittyen mun kuulumisiin, hän ehkä osaa kertoa vähän tarkemmin siitä miten meillä pyyhkii. Nyt me lähetään koko porukka kauppaan, vitsi on muuten siistiä kun Tete (mummu) on meillä - syliaika on koko aika! 

Ihanaa viikonloppua! <3 

4 kommenttia:

 1. Hauskaa että teillekin tuli kuopus sinisilmäksi! Meillä miehellä ihan tummanruskeat silmät ja esikoisella myös mutta meidän 6kk tyttö on perinyt mun siniset silmät :D en ois uskonut! Myös meillä tuo läheisten naamasta nappaaminen ja isojen kuolapusujen antaminen on hyvä homma nyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Silti se voi vielä muuttua, toivottavasti ei :)

   Poista
 2. Me ihasteltiin eilen meidän puolivuotis kuvia. Hurjaa, miten kaukaiselta se aika tuntuu, kun meillä on tällä hetkellä täällä sellainen yksi supertouhukas taapero.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika menee niin hullua vauhtia! Kohta mekin kattellaan vauva-ajankuvia ihan haikeina <3

   Poista