TOSIELÄMÄN SHERLOCKIT! (sis. alekoodin)

torstai 30. maaliskuuta 2017Joskus loppuvuodesta pääsin mun ihan ensimmäiseen pakohuoneeseen, kun ihana Viivi vei mut sinne synttäriyllärinä. Siis en ihan heti keksi millainen tekeminen olisi enemmän mun mieleen (paitsi ehkä nukkuminen), kuin ongelmanratkaisutehtävät (koko joululomakin meni aamulehden kuva-arvoituksia ratkoessa). Päätin ensimmäisen kerran jälkeen, että uudestaan on pian päästävä, joten ihan luonnollinen joululahja Lauralle ja Ekille oli pakohuonepeli - ha! 

"Room escape eli tosielämän huonepakopeli on täysin uudenlainen ajanviete ja kokemus Porissa! Real-life Room Escape Pori haastaa ongelmanratkaisutaitosi ja loogisen päättelykysi. Room escape -pelissä on tavoitteena päästä ulos lukitusta huoneesta aikarajan puitteissa tehtäviä ratkomalla ja johtolankoja keräämällä."

Sovittiin hetki sitten yhteistyöstä Room Escape Porin kanssa ja ajattelin, että L ja E saavat tulla tänne meille viettämääm viikonloppua ja samalla voitaisiin käydä nopeasti ulostautumassa Murder Case -pakohuoneesta. No uloshan me ei päästy tunnissa, mutta ei vissiin ihan surkeitakaan oltu! Kauheasti en voi enkä halua tietenkään pelistä kertoa, koska se pilaisi kaiken. Mutta pelin idea on siis pienessä 2-5 henkilön porukassa ratkaista erilaisia tehtäviä, jotka pikkuhiljaa johdattavat porukan ulos huoneesta. Tehtävät vaativat loogista päättelykykyä, hieman matemaattista älyä (hieman, koska jopa minä pärjäsin niissä!) ja taitoa ajatella vähän laatikon ulkopuolelta. Etenkin Murder Case -huone vaatii ehkä myös pieniä Sherlock -taitoja! Me tytöt otettiin peli ihan tosissaan, kuten kuuluukin ja koko ajan pohdittiin tehtäviä, kun taas pojilla homma meni välillä vähän leikiksi... Siinä siis selkeä syy sille, miksi me ei ehkä päästykään ulos sieltä :D Tietysti, miesten syy! 

Room Escape Pori on ihan mielettömissä tiloissa vanhan puuvillatehtaan toimistorakennuksissa ja fiilis on kutkuttava jo kun sinne menee, puhumattakaan itse huoneista, joista voi valita kahden väliltä. Mr. Rabbit sekä Murder Case. Itse olen käynyt molemmissa ja täytyy sanoa, että suosittelen ehdottomasti käymään molemmissa - haha! Niin erilaiset, mutta niin omalla tavallaan jännät ja kinkkiset huoneet. Suosittelen kurkkaamaan Room Escape Porin Facesivut, sieltä löydät infoa, kuvia ja sitä todellista pakhuonepelifiilistä.

Nyt mulla onkin teille, jotka joko rakastatte pakohuonepelejä, haaveilette sellaiseen pääsemisestä, haluatte järkätä porukalla tekemistä tai muuten vaan kiinnostuitte tämän luettuanne (kukapa ei!) pieni lahja. Mainitsemalla MINI ME kassalla peliä maksaessanne, saatte -25% alennusta pelistä kesäkuun loppuun saakka! 

Yhteistyössä saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan Real-life Room Escape Porin pelistä.

1 kommentti:

  1. Thank you so much ^^ I'll probably do other tags in future where I'll introduce myself more but I'm glad you don't like them either haha :P At this place, you can see more fashion things.

    VastaaPoista