MEIDÄN KEVÄÄN MERKIT

lauantai 29. huhtikuuta 2017


Samuelin päällä
Pipo: Mini Rodini (second hand -löytö Tiitiäinen & Tyllerö)
Tumput: Polarn O. Pyret
Haalari: Mini Rodini Pico
Kengät: Nike
Aurinkolasit: Babiators Polarized (saatu Tiitiäinen & Tyllerö)


Meidän perheen varmat kevään merkit: 

- Eteisen kaapeissa on taas tilaa! 
- Kaikilla keikkuu arskat päässä jo puolipilvisellä ilmalla. 
- Etsitään vihreää puun oksilta. 
- Puistoilu ja keinuminen ovat ihan ykköspuuhaa. 
- Jokaisen jalassa on tennarit.
- Kirsikkapuun oksat vaasissa. 
- Kotona on useammin jätskiä jälkkäriksi kuin mitään muuta. 
- Villapipot vaihtuvat lapsilla kevyempiin vk-pipoihin. 
- Tekisi mieli mansikoita ihan koko ajan. 
- Aina kun mennään ulos, niin joku huokaisee syvään ja sanoo, että kesä tulee ihan pian. 
- Suunnitellaan kesälle paljon kaikkea ihanaa tekemistä. 
- Syödään paljon kevyempiä juttuja päivälliseksi. 
- Vaaleanpunaiset sohvatyynyt. 
- Pyöräillään lähes joka paikkaan. 
- Muhun iskee sisustus- ja vaatevimma. 
- Grilliruoka alkaa houkuttelemaan.  
- Järjetön siivousvimma!
- Hymy on entistä herkemmässä <3 

Vaikka monessa paikassa sataa tälläkin hetkellä lunta (just tällä sekunnilla alkoi satamaan täälläkin), niin ollaan me jonkin verran saatu auringostakin muutaman viime vikon aikana nauttia. Tai ainakin sen verran, että toppavaatteet on voinut heittää jo kellarivarastoon ja välikausivaatteet otettu kunnolla jokapäiväiseen käyttöön. On muuten jotenkin niin keventävää heittää kaapeista kaikki talvivaatteet pois ja laittaa ihanat kevät- ja kesävaatteet tilalle. On siinä hommaa, koska tykkään pestä ja huoltaa kaikki vaatteet ensin, mutta ah niin hyvä fiilis siitä jälkikäteen tulee. Kevät voi sen jälkeen ihan virallisesti alkaa. 

Muutenkin meillä on alkanut näkymään kevät niin monessa muussakin jutussa. Ulkoillaan joka päivä enemmän ja enemmän, Samuelkin on päässyt jo ulkoilun makuun enemmänkin kun vaunuissa istuen ja Olivia pyöräilee sekä leikkii hiekkalaatikolla. Kesän bucketlistiä on alettu pikuhiljaa täyttämään ja lämpöä odotellaan ihan joka ikisen solun voimin. Kotona on pikkuhiljaa päästy myös keväisempään fiilikseen uusien tekstiilien ja kasvien voimin.

Yksi ihanin kevään merkeistä on myös se, että meiltä kaikilta löytyy aurinkolasit päästä jo puolipilviselläkin kelillä. Olivia on vauvasta asti pitänyt aurinkolaseja päässä ilman mitään mutinoita ja onneksi Samuel on ainakin toistaiseksi ollut samaa maata ja lasit saavat keikkua nenällä ihan rauhassa. Mä olen ollut tarkkana aina kaikkien meidän aurinkolaseista ja halpikset eksyvät harvoin (joskus kyllä, mutta harvoin) naamalle. Samuelin laseja en kerennyt edes miettimään ennen kuin Tiitiäisestä & Tylleröstä tarjottiin minulle brand repin tiimoilta polarisoituja Babiators -laseja. Valkkasin mustat sinisillä linsseillä ja vitsi miten hyvältä ne näyttävät Samuelin naamalla ja sopivat tuohon haalariinkin kuin nenä päähän! Luulen kuitenkin, että Samuelin kanssa vääntelyä kestävät lasit ovat parempi vaihtoehto, koska sellainen fiilis mulla on, että jossain kohtaa protesti alkaa. Täytyy myöntää, että itse pidin jopa Babiatorseja jotenkin hömelön näköisinä lasten laseina, mutta en todellakaan enää - ainakaan näiden kohdalla. Tykkään todella paljon! Niin ja hei tuo pipokin on second hand -löytö Tiitiäisestä & Tylleröstä. Aurinkolaseja saa nyt kivijalkaliikkeestä Porista sekä Tiitiäisen & Tyllerön nettikaupasta! Pakko myös antaa erityismaininta Babiatorsien kotelolle, superkätevä ja pitää lasit varmasti turvassa!

Mun mielestä jokainen suomalainen olisi nyt jo ansainnut ihanan lämpimän kevään ja kesän ja sitä me todellakin kaikki odotellaan samalla kun ulkona näyttää ihan uudelta vuodelta vapun sijaan. Oli miten oli, niin vappua vietetään huomenna ja ylihuomenna iloisin mielin kelistä riippumatta. Toivotaan kuitenkin kaikki raajat ristissä, että ensi viikon puolella saadaan viimeistään hillua arskat päässä auringosta nauttien. 

Miten teillä näkyy kevät ja kesän lähestyminen perheessä ja kotona? :) Olisi ihana kuulla mitkä ovat teidän varmat kevään merkit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti