SLEEPOVER

lauantai 22. huhtikuuta 2017Eilen Olivia sai ensimmäistä kertaa ikinä ihan oman yövieraan, parhaan ystävänsä leikkikoulusta. Tätä päivää oli odotettu kuin kuuta nousevaa ja Olivia tuskin pysyi housuissaan, kun h-hetki läheni. Ei tietenkään oltu suunniteltu mitään sen suurempaa ohjelmaa, pizzaperjantain kunniaksi sydämen muotoiset pizzat, vähän herkkuja, valvomista, leikkiä ja ihana aamupala. Lauantain ohjelmaan kuului lisäksi Vaiana -leffa tyttöjen kesken.

Toinen saapui niin sympaattisena oman matkalaukun kanssa ja Olivia otti vieraan vastaan niin avosylin kuin vain voi. Pieni pelko oli, että ikävä saattaisi iskeä, mutta siitä ei onneksi ollut tietoakaan vaikka vähän ujostuttikin. Jotenkin niin suloista, kun Olivia pelkäsi koko ajan, että ystävä lähtisikin kesken ja kysyi jatkuvalla syötöllä, eihän hän vielä lähde, eihän. Leikki sujui, pizza ja herkut maistuivat ja yksi suosikkihetkistä oli saada pienet yllärit, kun tein tytöille yökyläpussukat. Pusseista löytyi samistelupikkarit, best friends -sukat, hammasharjat ja tiimalasit harjausajan mittaamiseen, pienet pyyhkeet, kynsilakat ja ponnarit, kaakaopillit ja vähän muita herkkuja. Väsyneet ja innokkaat, mutta todella onnellisen näköiset tytöt kävivät nukkumaan sadun ja muutaman leikkikoulussakin lauletun enkkubiisin jälkeen. 

Pakko muuten sanoa, että voi elämä miten ihana leffa se Vaiana oli! Kannattaa ehdottomasti viedä läheiset lapset sitä katsomaan tai jos lapsia ei löydy niin mene silti - todellakin näkemisen arvoinen animaatioleffa, niin ihanasti toteutettu ja juuri sopivan jännä tuollaiselle reippaalle neljä-veelle (ja ehkä jopa tämmöiselle kakskytseitsemän-veelle)!

Ihanaa viikonloppua kaikille teille! Me lähdetään nyt sitten ihan pian hakemaan vaihteeksi mun ystävää yökylään meille. Pettyyköhän Meri, kun en ole hänelle nyt sitten tuollaista pussukkaa tehnyt... Mut ehkä herkkuaaimainen huomenna auttaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti