AUTA VAUVASI VASTUSTUSKYKYÄ JA RELAA

sunnuntai 7. toukokuuta 2017
Jokainen vanhempi tietää sen, miten vaikeaa on kun pieni vastasyntynyt vauva itkee lohduttomasti ja kaikki temput mitä maapallolta vaan löytyy on kokeiltu ja mikään ei auta. Itselle maailman tärkeintä on sen pienen ihmisen hyvinvointi ja sen takia onkin ihanaa saada tehdä tämä kaupallinen yhteistyöpostaus Rela Dropsin kanssa. Jos terve vauva itkee periaatteessa ilman syytä, niin tärkeintä on varmasti syli, rakkaus ja läsnäolo, mutta tarvittaessa pieniä apuja voi saada muualtakin tukemaan sitä vauvan kokonaisvaltaista hyvää oloa ja antamaan vanhemmille jotain kättä pidempää, jolla edesauttaa vauvan kasvua niin, että kaikkien on hyvä olla. 

Apteekeista saatavat Rela Drops sekä Rela Drops + D-tipat ylläpitävät vastustukykyä maitohappobakteerien avulla, jotka ovat peräisin äidinmaidosta ja samalla tulee jälkimmäisen avulla aina annettua se D-vitamiini, jota Suomessa suositellaan vauvoille, lapsille ja nuorille ympäri vuoden annettavaksi. Tuotteen annostelu on nyt huomattavasti helpompaa tuon tuubimaisen pakkauksen ansiosta, viisi tippaa on nyt helppo itse puristaa nopeasti lusikalle tai maitoon/ruokaan.

Me aloitettiin pelkillä maitohappobakteereilla (Rela Drops) heti vastasyntyneestä asti, kun tuntui että itkuisuus lisääntyi vain koko ajan. Koettiin tärkeänä, että jokaikinen asia koitetaan hyödyntää, jotta meidän pieni voisi paremmin ja saisi nukuttua paremmin. Rela Drops -valmistetta voi huoletta käyttää vastasyntyneelle ja heidän käyttämä öljyseos on todettu hyvin siedetyksi. Me emme huomanneet koskaan, että tipat olisivat lisänneet mahavaivoja - päinvastoin.

Pienen vauvan elimistö kamppailee koko ajan uusia pöpöjä vastaan, jolloin on ensiarvoisen tärkeää lisätä hyvien bakteerien määrää pienen elimistössä. Äidinmaito tarjoaa ihan mielettömän turvan vauvalle, mutta antamalla maitohappobakteereita äidinmaidon lisäksi turvaat hyvien bakteerien määrän vauvan pikkuruisen kehon sisällä ihan varmasti. Samuel sairastui ensimmäisiin flunssiinsa kunnolla vasta kuuden kuukauden iässä ja uskon, että vastustuskyvyn lisääminen edesauttoi pienen taistelua flunssapöpöjä vastaan.


Itsekin syön maitohappobakteereita aina ulkomaille lähtiessä ja kotonakin aina, kun tuntuu, että vastustuskyky vaatii pientä boostausta. Miksi en siis antaisi tätä luonnollista apua myös lapselleni, jonka elimistö vielä totuttelee tähän elämään ja miljooniin bakteereihin, jotka lymyilevät jokaisessa asiassa, jota tuo pieni käy ihmettelemässä ja maistelemassa.

Kun tippoja on annettu ihan ensimmäisistä päivistä alkaen on niiden antaminen jo ihana pieni rutiini joka aamu. Siitä lähtien, kun Samuel alkoi syömään kiinteitä, niin Olivia on saanut kunnian olla se, joka antaa lusikalla Rela Dropsin veljelleen ja senkös hän ottaa kunniatehtävänään <3

Yhteistyössä Rela Drops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti