KYMMENEN VUODEN FACEBOOK-PROFIILIKUVAT

keskiviikko 10. toukokuuta 2017


Laura aloitti ihan huikean "blogihaasteen" (miksikä tätä nyt voisi sitten kutsua?) julkaisemaan jokaiselta facessa vietetyltä vuodelta yksi profiilikuva. Minullakin tulee tänä vuonna 10 vuotta täyteen, joten pakkohan se oli tarttua haasteeseen ja vitsi mitkä iltanaurut me Tuomaksen kanssa saatiin aikaan, huomaatte ihan pian miksi. Mitään älynoloa ei onneksi löydy ja jo 17 -vuotiaana nettiketti on selvästi ollut hassulla - huh! Mutta kyllä se pieni häpeä silti nostaa päätään kymmenen vuotta vanhoja kuvia katsellessa, mutta se kai kuuluu asiaan. Huomaa, että kuvien koko ja laatu on parantunut vuosien saatossa (lukuunottamatta selfiekuvat) ja myös sen että on meikätytön paino vähän heitellyt - ohops. Alkuvuosina on aika tiuhaan tullut vaihdeltua profiilikuvaa, kun taas 2016 mulla on ollut vain yksi kuva koko vuoden! Mutta ehkä mulle juuri se 2009-2011 on ollut sitä naamakirjan kulta-aikaa, kunnes meidän vanhemmat valtasi sen ja se jäi sitten vähän siihen. Memet on hauskoja! Mutta hei, nauttikaa tästä matkasta niin kauan kun sitä kestää!

Facebookin profiilikuva 2007:


Olin vuoden 2007 vaihto-oppilaana Uudessa Seelannissa, josta tämä kuvakin tottakai on. Oltiin Merin ja kumppaneiden kanssa ihan törkeän siistillä reissulla pohjoissaarella ja tämä kuva taisi olla ninety mile beachiltä. Kuvassa ei sinänsä vikaa, mutta tuo tukka. Ihana vaalea tupsukka pilkistää tuolta keskeltä päätä. Se oli ihan kiva tukka sillon ja vitsi ihan uskomatonta, että mun lukioajan vaihdosta on jo 10 vuotta, vanha muija!

Vuosi 2008:


Mihin katse kiinnittyy ekana! No tohon superaitoon hymyyn tottakai! Tämä kuva on mun ystävien abiristeilyltä heti Uudesta Seelannista palattuani. Mulla tottakai hommat siirtyivät vuodella eteenpäin, mutta halusin juhlia mun ystävien kanssa, joten lähdin tottakai mukaan. Tämä kuva on muuten se, joka hurmasi Tuomaksen. Huhhei, se on ollut todellista rakkautta se :D 

Vuosi 2009:


Moniko tipahti? Ai luoja, tässä on sitä jotain!!! Siis nämä oli mun ylppärikuvaukset ja yhtäkkiä sain kesken kuvausten päähäni, että haluan tottakai suhteellisen tuoreen sulhoni kuviin myös. Kuvaaja on varmaan kelannut, että ookkeeeiii, jos te haluutte. Sitä mä en vaan tajua, että mitä Tuomaksen tukalle on käynyt tossa ja miksei kukaan tehnyt sille mitään? No, nuoruuden piikkiin ja niin kauan kun tää naurattaa, niin ei tätä turhaan ole otettu <3 Täytyy kyllä sanoa, että meikäläisen mies ainakin paranee vanhetessaan!

Vuosi 2010:


Mä näen tässä kuvassa jotenkin surua. Tää oli se syksy, kun en päässytkään kouluun (oli mulle tosi iso takaisku) ja päätin lähteä Syyriaan töihin kolmeksi kuukaudeksi. Teki ihan hullun pahaa jättää Tuomas meidän yhteiseen kotiin yksin ja lähteä. Otin tän kuvan illalla Espoossa, kun seuraavana aamuna lähdin kentälle. Olin itkenyt koko päivän, mutta halusin lähettää Tuomakselle iloisen kuvan musta, että kaikki on hyvin. Nyt jälkeenpäin oon tosi iloinen, että just tuolloin lähdin Syyriaan, koska sen jälkeen sinne ei ole enää päässyt ja mulla oli kyllä loppupeleissä ihan huippureissu. En voi käsittää, että olen ollut siellä viimeksi noin seitsemän vuotta sitten, kun ennen oltiin joka vuosi! Tästä iski nyt kyllä haikeus kaikin puolin.

Vuosi 2011:


Tämä oli meidän hääkesä ja selvästi häädietti oli purrut enemmän kuin hyvin! Ei näistä melkein tunnista meikäläistä, mutta ehkä vielä joskus, kenties. Kesä 2011 oli ihan maailman paras ja vieläkin muistan sitä lämmöllä ja haikeudella. Meidän häät olivat alkukesästä, joten loppukesä vaan hengailtiin ja meillä oli ihan hirmusti aikaa toisillemme Tuomaksen kanssa. 2011 kesä oli ihan hullun lämmin ja voi vitsi jos sais valita mihin aikaan palaisin, niin ehdottomasti tuohon kesään, ihan vaan jo ton rusketuksenki takia! 

Vuosi 2012: 


Opiskelijavappu. Oikeastaan tämä oli viimeinen varsinainen opiskelijavappu, koska aikalailla näiden bileiden jälkeen aloin odottamaan Oliviaa ja loppuvuosi menikin sitten sitä tilannetta ihmetellessä. Hei tona vuonna on ollut sentään nahkatakkikeli ja mulla aika kiva tukka!

Vuosi 2013: 


Voih, ihan suosikki profiilikuva. Toi tyyppi teki musta äidin ihan 2013 alussa <3

Vuosi 2014: 


Tässä kohtaa alkoi olemaan aika paljon yhteiskuvia tämän maailman suloisimman neidin kanssa ja en ihmettele. Ollaan niin onnellisen näkösiä ja tosta Olivian 1-2 -vuotisajasta mulla on vaan ihania ja lämpimiä muistoja.

Vuosi 2015: 


Tältäkään vuodelta ei ollut kuin kolme profiilikuvaa ja kaikki aika peruskauraa, mutta tosi laadukkaita. Tässä mä ihan chillinä hengailen mökkisaaren ihanassa heinikossa (paljon käytetty kuvaustausta meikäläiselle).

Vuosi 2016: 


Hei on se Tuomas vähän miehistynyt tässä seitsemän vuoden aikana :D Nää Samuelin odotuskuvat ovat vaan niin ihania ja tämä kuva oli mun profiilikuva itseasiassa tähän päivään asti, kun kelasin, että ehkä toi pötsi pitää siirtää jo sivummalle. Tossa kuvassa vaan on ihan mieletön tunnelma ja värit ja kaikki.

Vuosi 2017: 


Laatu 6/5, mutta tää nyt oli ainoa kuva musta pitkään aikaan, joka tuntui niinsanotusti profiilikuva-ainekselta. Tykkään ite kuvasta ja näytän siinä itseltäni, vaikka iphonen etukamera alkaakin jo vetelemään viimeisiään selvästi. Tässä oli muuten ihan uus tukka - ehkä se vaan on se! 

Tää oli kyllä niin siisti haaste - haluan nähdä muiltakin näitä! Lisätkää someen #profiilikuvahaaste, niin mäkin löydän lisää mistä katsella, naureskella ja ihastella. Vitsi 10 vuotta on pitkä aika, mutta silti jotenkin niin lyhyt. Voinko mä oikeasti olla niin vanha, että olen jossain Facebookissakin riekkunut 10 vuotta. 

Mikä oli sun lemppari? Mun lemppari on ehdottomasti vuodet 2009, 2011 ja 2013! Ha <3

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Sä oot tosi kaunis <3 Mun lempparit on 2007 ja 2017. Vuonna 2007 olit iloinen tyttö, nyt onnellinen nainen :)

  VastaaPoista
 2. Ihania! Hymyilytti kovin. :) pitää itsekin twhdä, jos pokka pitää. Mun lemppari sun kuvista taitaa olla 2015.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä - niin hauskaa!! Joo toi kuva in munkin yks suosikeista! :)

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia ja tuli hirmu ihana mieli tästä postauksesta! Elämäsi kuullostaa just sellaselta mitä itse haluisin tulevaisuudelta! ( lukiossa siis vielä olen :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voih, tämä on vain pintaraapaisua kaikkeen. Pidät leuan ylhäällä, yrität parhaas aina etkä anna periksi, niin sillä saavutat kaiken mitä haluat ja enemmän! :)

   Poista
 4. Ihania kuvia, sulla on niin kaunis hymy! :) Selailin vähän aikaa sitten omiakin profiilikuvia ja sai kyllä hymyn huulille :D

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 :) On noi kyllä hauskoja ja ihanaa, kun nykysome jättää kaikki nää talteen ja niihin voi palailla!

   Poista
 5. Ihan pakko kysyä että oletko joskus asunut Pietarsaaressa? 😅 anteeksi meni ihan ohi aiheen, mutta näytät kovin tutulta 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi en kyllä ole asunut, onko mulla lisääkin kaksoisolentoja!! Uudessa Seelannissa asuu ainakin yksi :D

   Poista