JOKASÄÄN KESÄASU

maanantai 5. kesäkuuta 2017Yhteistyössä Jollyroomin kanssa

Voihan Olivia ja kesä! Tässä meidän viimeperjantainen keskutelu:

Olivia: äiti onks siellä lämmin? Et tarviiks laittaa takkia?
Minä: no siellä on kyllä tosi viilee, eli takki päälle.
O: mut äitiiiii, täti sano eilen pikkukakkosessa, että nyt on kesä. En halua laittaa takkia, koska on kesä.
M: voi rakas. Kun täällä Suomessa kesä ei aina tarkota lämmintä, vaikka se oiskin niiiin ihanaa. Jossain sataa tälläkin hetkellä lunta!
O: no en sit halua olla Suomessa enää. En tykkää takeista, haluan lämmintä.

Minä ja varmasti ihan todella moni muukin voi samaistua tuon pienen neljä-veen sanoihin. Ottaisin äkkilähdön tästä harmaasta syyssäästä anytime. Mutta, koska se ei ole mahdollista on meidän silti yritettävä ottaa kaikki irti tästä niinsanotusta kesästä ja mikäpä sitä mieltä enempää piristäisi kuin kivat kesävaatteet ja kerrospukeutuminen. Näistäkin kuvista pitää sen verran myöntää, että Olivia meinasi jäätyä pystyyn ja yritettiin supernopeasti räpsiä kuvat, kunnes oli melkein itkun saattelemana pakko vetää paksu takki päälle. 

Olivian asu: 
Aurinkolasit: RayBan
Jumpsuit: Pomp De lux
Neule: Lindex
Kengät: Little Champs City (Jollyroom)

 Ihanan keveä, hihaton ja herkun värinen jumpsuit on ihana kesävaate pikkusen viileämpiin päiviin. Neule päälle ja asu onkin jo paljon lämpimämmän näköinen ja sillä pärjää lämpimihköissä kesäilloissa pitkälle ja sitten taas jos lämmin yllättää, hihaton ohut jumppis ei ole kuuma lainkaan! Erilaisilla kengillä asusta saa myös tosi paljon erilaisen ja eri keleihin sopivan. Nuo tennarit ovat ihanat vähän viileämmän sään kengät, mutta värinsä ansiosta ovat kesään sopivat (ja pakko sanoa, että helpot puhdistaa!!!). Nuo kengät on helppo laittaa jalkaan ja takaisin, jos (kylmyydestä huolimatta) on pakko käydä kastamassa varpaita läheiseen jokeen... :D Näitä tennareita löytyy muissakin superherkuissa väreissä Jollyroomin lastenkegistä.

Yleensä Olivian kanssa ei tarvitse koskaan niin sanotusti taistella vaatevalintojen kanssa, mutta nyt kesällä homma onkin ihan eri. Koko ajan pitäisi saada kesämekko tai shortsit jalkaan, koska nythän on kesä ja lapsen mielestä se meinaa lämmintä tottakai! Yksi päivä mentiinkin shortseissa ja ressukka pyysi päästä kotiin, koska oli niiiin kylmä, mutta ei siitä juuri opittu, vaan seuraavana päivänä jo taistellaan samoista asioista ja takin päälle laittaminen on ihan no no. Toinen pieni taistelun aihe on myös nukkuminen valoisaan aikaan. Kuulemma aika yleinen ongelma lapsiperheissä tällä hetkellä. Illat ovat hankalia, kun toisen pitää mennä nukkumaan vielä, kun aurinko porottaa omasta ikkunasta sisään... Eiköhän lapset viimeistään elokuun loppuun mennessä totu valoisiin iltoihin ja öihin.

Kamppaillaanko teillä samojen pikkuongelmien kanssa? Ja mites, onko teillä äkkilähdöt jo varattuna? Tai pilkkihaalarit valmiina juhannuksen viettoon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti