PARASTA TURUSSA JUST NYT

torstai 20. heinäkuuta 2017Hei täällä ollaan! Miksi oi miksi vuorokaudessa on niin vähän tunteja! Suunnittelen joka päivä, että nyt mä kyllä otan illalla itselleni koneaikaa rutkasti ja kirjottelen blogiin, muokkaan kuvia ja niin edelleen. No lopputulos on, että kello 22.30 (kuten tänäänkin) saan ekaa kertaa koneen auki, koska yksin hoidan pitkän päivän jälkeen kaksi lasta nukkumaan ja sitten pitäisi vielä itsensäkin hoitaa, syöttää, pestä ja vastata kaikkii roikkumaan jääneisiin viesteihin yms., mutta selittelyt sikseen, koska nyt mä vihdoin pääsin tänne rustaamaan tätä pikapäivitystä! 

Tiistaina minä ja lapset tultiin siis Turkuun asuttamaan mun parhaan ystävän kotia, kun hän matkailee. Tiistain pikaisen ikeavisiitin jälkeen nähtiin vihdoin ystäviä seikkailupuistossa jonka jälkeen käytiin mun siskon luona syömässä ja siinä se päivä sitten olikin enkä todellakaan jaksanut enää 22.30 jälkeen kirjoitella kenellekkään yhtään mitään. Eilinen vietettiin mun siskon ja lasten kanssa picnic risteilyllä ihan koko päivä. Meillä oli hurjan kivaa kaikilla, mutta ymmärrätte varmaan, että väsy vähän vei siinä heti kun kotiovesta päästiin sisään - ihan meidät jokaisen jopa niin pahasti, että Samuel nukkui ekaa kertaa ikinä kello 9 aamulla. Hurjaa!!! Tänään suunnattiin myöhäisen aamun päätteeksi Korinnan luokse hengailemaan ja lapset leikkivät yhdessä 6 tuntia, mutta silti piti lähteä sata halia myöhemmin ja itku jokaisen kurkussa. Tämän jälkeen kävästiin skanssissa moikkaamassa taas tätiä ja sitten vielä keskustaan vähän shoppailemaan. Mun täytyy sanoa, että mun lapset on superkamaa - niiden kanssa pystyy säntäämään ja touhuamaan ihan mitä vaan ja chilli pitää - ihanaa! Huomenna nähdään ystäviä ja uuullatuuuus, Tuomaskin tulee tänne ja jäädäänkin vielä koko viikonlopuksi, vaikka alunperin meidän oli tarkoitus huomenna ajella lasten kanssa kotiin. Olen niin onnellinen. Nähdään kunnolla tall ship races ja saadaan viimesen päälle imeä Turkua itteemme ennen kotiinpaluuta. 

Parasta Turussa just nyt: 
- Ystävät. Jopa Olivia tänään sanoi: "Haluun ehkä sittenkin muutta takas turkuun, ku täällä onki kaikki meidän molempien ystävät". Aiemmin hän on ollut sitä mieltä, että Porissa on parempi. 
- Se kun tuntee nämä kadut ja osaa ajaa ihan yhtä hyvin kun aina ennenkin. Koti on koti. 
- Shoppailu. Täältä löytyy kyllä kaikki mitä ihminen tarvitsee. Osaa taas arvostaa enemmän tätäkin. 
- Mun lapset. Hekin selkeästi nauttivat, kun nukkuvat täällä niin hyvin ja ovat yllätävän lepposia ja hyväntuulisia. 
- Sisko tossa ihan naapurissa <3 Voi kun aina olis näin. 
- Tekemistä on vaikka kuinka paljon. On ihanaa, kun ei tarvitse miettimällä miettiä, että mitä sitä tänään tehtäisiin. 
- Ihmispaljous kaupungissa. 
- Sanoinko jo, että nää ihmiset ketä on ollu ihan älytön ikävä? 

Nyt onnellisena nukkumaan ja jos saisin risteilykuvat teille eetteriin huomenna <3 Öitä!

4 kommenttia:

 1. Haluaisitko vinkata missä Turussa kannattaisi käydä 2-vuotiaan kanssa? Mikä olis paras kahvila? Ollaan lähdössä sinne pikku reissulle elokuussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seikkailupuisto ja siellä jätskit jäätelökavereilta. Ravintoloista panini on tosi kiva lasten kanssa ja hyvä ruoka! Lempparikahviloita on kaikki jokirannan ihanat kahvilat - et voi mennä vikaan mihin tahansa eksyt. Molemmat maauimalat ovat Olivian suosikkipaikkoja, kuralan kylämäki on ihana paikka pienenkin kanssa ja turun linnassakin kaksi-vuotiaall riitti tutkittavaa! :) toivottavasti tästä oli jotain hyötyä! :)

   Poista
 2. Voi ihana, kiitos näistä vinkeistä! On hyötyä paljonkin :) Tarkoitus on tosiaan käydä Naantalin muumimaailmassa, mutta koska yövytään Turussa niin ehditään kyllä sielläkin kierrellä. :)

  VastaaPoista