ÄIDIN ARKI ON KYLMÄ KAHVI

perjantai 25. elokuuta 2017


Vaikka tässä vielä kesää periaatteessa vietetään, niin eihän sitä syksyn ja talven tuloa voi työntää kokonaan pois mielestä. Itselleni syksy on toivottavasti melko jännittävä ja mielenkiintoinen, koska olen ilmoittanut itseäni sijaislistoille eri kouluihin ja toivon, että pääsisin vähän kartuttamaan kokemusta ja tehdä jotain omaa juttua jossa on jotain järkeä ja pieni lisätienesti tähän opiskelijaäidin kotihoidontukeen ei todellakaan tee pahaa. Sen lisäksi, että haluan tehdä mahdollisimman paljon töitä, niin liikuntahommat on nyt paukautettu käyntiin kunnolla ja mun äidin hoitoapu on kaikki kaikessa tässä kohtaa. Jännittävää kyllä nähdä mitä pääsen tekemään ja mihin tämä syksy mua johdattaa!


Olivia jatkaa syyskuusta lähtien play schoolissa kolmena päivänä viikossa ja hän odottaa sitä todella paljon. Käytiin moikkaamassa kavereita aidan takana ja siitä Olivialle tulikin ihan hirmu ikävä ja harmi, eli hänellä on kova hinku päästä takaisin ja se lämmittää mieltä. Harrastuksista jatkuu tennis ja futis ja katotaan, että tulisiko hän kanssani samalle salille tanssahtelemaankin välillä. Aloitetaan perheen kanssa myös jokaviikkoiset uimisreissut kunhan uimahalli taas aukeaa. Myös Tuomaksella jatkuu elämä ja työt ihan samana kuin tähän asti. On ollut ihana huomata miten hän viihtyy valitsemallaan erikoisalalla ja tekee työtä enemmän kuin mielellään.

Muuten syksy sitten taas vähän jännittääkin, koska meidän suunnitelmat ovat niin auki tulevaisuuden suhteen kuin vain voi. Olin itse ajatellut, että vuoden vaihteessa muutettaisiin kaikki takaisin Turkuun, mutta Tuomaksen osalta homma ei näytäkään niin hyvältä. Olisi ollut ihana päästä vuodenvaihteen jälkeen opintojen pariin, mutta koska Tuomas ei pääse lähtemään vielä ainakaan vuoteen, niin minäkin yritän keksiä täällä jotain hommaa, koska myöskään yksinhuoltajuus kahden tunnin ajomatkan päässä opiskelujen lisäksi ei tule onnistumaan.. Tää epäsuunnitelmallisuus, tietämättömyys ja tyhjänpäällä olo rasittaa välillä ihan hurjana, mutta ei tässä nyt oikein muukaan auta. Tärkeintä  mulle on, että me pysytään yhdessä ja että lapset voivat hyvin. Se oma kotikin pitäisi hankkia Turusta ennen kuin me sinne pääsemme lähtemään takaisin ja nyt kun nämä aikataulut heittivätkin häränpyllyä, niin sillä kodin etsinnälläkään ei ole enää niin hurja kiire.


Yritän tässä chillata ja ottaa päivät ja viikot kerrallaan, mutta joka toinen päivä suunnilleen pystyn pitään chillini ja joka toinen päivä en todellakaan pysty. Mä olen tottunut tekemään suunnitelmat valmiiksi hyvissä ajoin ja varautumaan muutoksiin. Luulen silti, että syksystä tulee kaikinpuolin hyvä ja uudet tuulet puhaltavat nopeammin kuin osaisin kuvitellakaan.

Muistakaahan nimpparipostauksen arvonta blogissa ja arvontakuva instagramissa! Kuvien vaneriset peikonlehti -lasinalusetkin ovat ihanan puine tuotteita <3

Musta letter board saatu tiitiäinen & tylleröstä brand repin tiimoilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti