KESTÄVYYS, ILOISUUS JA TURVALLISUUS - NÄISTÄ ON LEMPILELUT TEHTY (sis. alekoodin)

perjantai 17. marraskuuta 2017
Voin onnekseni vihdoin sanoa, että minusta on tullut paljon vastuullisempi kuluttaja kuin koskaan ennen. En siis todellakaan ole mikään malliesimerkki, mutta kun verrataan sitä lähtötilannetta mistä olen lähtenyt itseäni parantamaan, niin kyllä se mainitsemisen arvoista jo on. Ennen en ajatellut tippakaan mitään omaa nenänpäätä pidemmälle ja ostin sitä mikä miellytti. Edelleen ostan itselleni sitä halvinta epäekologista kamaa, mutta todella paljon vähemmän. Tarinani on hyvin sama kuin monen muunkin äidin tarina, sillä lasten jutuissa olen kunnostautunut paljon. Haluan mahdollisimman eettisiä (lähes mikään asia ei maailmassa ole 100% puhtaan eettistä), turvallisia ja aikaa kestäviä tuotteita, joiden ideana on se, että mun lapset voisivat hyvin säästää jutut omille lapsilleen ja ne olisivat vielä toimivia, kauniita, kivoja ja turvallisia. Myös olen yrittänyt kynsin ja hampain pitää itseäni niskasta kiinni siinä ajatuksessa, että less is more. Meidän neliöt eivät todellakaan edes riitä liiallisen tavaran hamstraamiseen ja sekin on totuus, että lapset eivät leiki miljoonalla lelulla tai käytä miljoonaa eri vaatetta. Aina ne suosikkilelut eksyvät leikkeihin ja ne suosikki vaatteet eksyvät päälle. 

Saatiin lapsille testiin Van Merryn:ltä ihania leluja, jotka olivat rakkautta ensi silmäyksellä sekä minulle että lapsille. Van Merryn tuo markkinoille design -leluja, joiden tärkeimpinä ominaisuuksina pidetään juuri turvallisuutta, kestävyyttä sekä lasten hauskanpitoa. Jokaisen tuotemerkin takana on eettinen näkemys siitä millaiset lasten lelut ovat hyväksi lapsen kehitykselle ja ne tarinat jokaisen lelun takana lämmittävät sydäntä. Otimme siis innolla vastaan Noodollin suloisen mustan pupun, Moulin Rotyn pop-up-lelun, liikenneväline-palapelin sekä Albert -lampaan. Itsehän olen lähes joka ilta halinut mustaa pupua, koska a) se on niin nätti että saa hengailla sohvalla koska vaan ja  b) vitsi se on ihanan kokoinen ja pehmeä sylissä rutistettavaksi. Palapeliä Samuel ei ihan vielä malta tehdä ja hermot menevät saman tien sen kanssa, mutta hetken päästä sitäkin jaksetaan varmasti tahkoa loputtomiin. Samuelin ehdoton suosikkilelu on tuo bussi, jossa matkustajat saa iloisesti pomppimaan vaikka kuinka korkealle. Ehkä maailman suloisinta, kun Samuel yrittää saada eläimiä pomppimaan harvoin siinä onnistuen, mutta taputtaa itselleen kuitenkin aina isosti, kun yritys on viety loppuun. Niin suloinen! 

Tykkään jotenkin niin paljon siitä miten yksinkertaiset lelut voittavat ne ihme muovihärpäkkeet. Meillä on todella paljon puisia leluja legojen rinnalla ja ne ovat kyllä meidän kaikkien suosikkeja ja voittavat kestävyydessään kaikki muut lelut ylivoimaisesti! Samuel ei leiki muulla kuin tuolla bussilla ja Olivian puisilla ruokaleluilla - jes(!), koska ne myös ovat niitä kauneimpia leluja ja mun ei tarvitse koko ajan olla siivoamassa niitä pois silmistä! 

Koodilla MINIME15 saat Van Merryn nettikaupasta 15% alennuksen tilauksestasti 26.11. saakka. Suosittelen hyödyntämään tarjouksen, koska nämä ovat varmasti uniikimpia, kestäviä ja onnistuneimpia lahjavalintoja mitä pukin puolesta voi tehdä! 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Lelut saatu: Van Merryn
Olivian housut saatu: Kaiko
Samuelin housut saatu: Kukuti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti