LEIKKITREFFIT LEIKKIEN

maanantai 27. marraskuuta 2017Yhteityössä Leikkien

Voidaanko ihan ensin pitää pieni hiljainen hetki sille, että Suomessa voi tällä hetkellä kuvata edes suhteellisen hyvässä valossa klo 12-12.15. --- Noin, nyt kun muutama ärräpää on mielessä sanottu, niin voidaan jatkaa itse aiheeseen. Pidettiin meillä eilen klo 14 eteenpäin Leikkien -lelukutsut (tästä syystä kuvien järkyttävä laatu). Pienellä, mutta sitäkin kivemmalla porukalla testailtiin leluja, pelattiin, leikittiin, juotiin kahvia ja mehua, syötiin, (heitettiin yks pieleen mennyt kakku roskiin) ja pidettiin kivaa muutama tunti. Leikkitreffit pienellä teemalla siis - perfect!

Tämä oli itseasiassa toinen kerta, kun järkkäsin lelukutsut ja oli kyllä just niin kivaa ja helppoa kuin muistinkin. Okei, yhden kakun kämmäsin ihan täysin ja se meni suoraan roskiin tarjoilupöydän sijaan, mutta eipä se meidän leikkitreffejä latistanut ollenkaan. Äidit saatiin jutella ja kahvitella samalla, kun lapset viihdyttivät itseään ja toisiaan esittelijän tuomilla leluilla, joita on ihan superpaljon laidasta laitaan. Parasta on vielä se, että omat lelut ovat rauhassa huoneessa piilossa ja itse ei tarvitse siivoilla sitä räjähtänyttä lastenhuonetta. Tosin, se muuten taisi räjähtää sitten, kun esittelijä lähti ja lapset jatkoivat lastenhuoneessa - no, mutta olipahan hyvä pointti kuitenkin :D Täältä löydät lisää infoa kutsujen järkkäilystä.

Henna esitteli meille leluja jotenkin niin ihanalla tavalla ja lapset pääsivät jumppaamaan itseään ja aivojaan alusta saakka. Huomasi kyllä heti, että Henna on itse kasvatusalan ammattilainen ja esitteli tuotteita ammattitaidolla - tykkään juuri tästä, että leikkien -esittelijät ihan aidosti tietävät mistä puhuvat ja seisovat tukevasti esittelemiensä tuotteiden takana. Itsellekkin on tosi kiva, kun näkee, että mistä leluista se oma lapsi ihan aidosti innostuu, koska aikaa leikkimiseen ja testailuun on paljon. Tilauksen tekeminen helpottuu huomattavasti heti kättelyssä ja hutiostosten määrä vähenee. Kivaa Leikkien -kutsuissa on tottakai myös se, että näitä tuotteita ei suurimmaksi osaksi löydy muualta ja pelit ja lelut tarjoavat paljon uutta lapselle. Huomasin myös, että todella moni lelu- tai pelisarja oli sellainen, joka kasvaa lapsen kehittyessä mukana, eli pitkäikäisistä jutuista kyse, joka saa multa ainakin pointsit himaan!

Saatiin yhteistyön tiimoilta muutama lelu ihan omaksi testiin ja niistä kirjoittelen lisää pian ja onpa jälleen luvassa herkkua teillekin siellä ruudun takana! Oletteko te tutustuneet Leikkien -nettisivuihin tai kenties pitäneet jopa kutsut? Suosittelen ehdottomasti pitämään, jos lähipiirissä on paljon innokkaita vanhempia ja isovanhempia joulupukin asialla! Kutsukuvaston näkee jo kotisohvalta täältä!

ps. Sudion kuulokkeet on arvottu ja voittajalle on lähetetty viestiä. 
Kaikon 50 e lahjakortti on myös arvottu, mutta sen voittaja löytyi tällä kertaa Instagramin  puolelta! Kiitos paljon kaikille osallistujille - ihanan paljon teitä mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti