ERITTÄIN PINKKI PIPARKAKKUTALO

maanantai 18. joulukuuta 2017Jotenkin mä tänä vuonna (taas) ajattelin, että vitsi nyt vietetään rento joulu ja mä en stressaa mistään järjestelyistä. En tiedä mitä ihmettä aina tapahtuu, mutta tässä sitä taas ollaan - kaulaa myöten täynnä tekemättömiä ja ostamattomia asioita, ihan liian vähän aikaa ja liikaa intoa tehdä vähän liikaakin kaikkea kivaa. Kaiken tämän lisäksi sydämen tykytyksiä on viime päivinä aiheuttanut (ja samasta syystä surkea postaustahti) se, kun ensin mun puhelin alkoi temppuilemaan ja sen jälkeen mun Mac yritti olla muka hemmetin hauska ja heittäytyi jouluvaloiksi! Siis yhtenä iltana yritin avata koneen ja siinä se mulle iloisena vilkutteli erivärisiä valoja ja muuta en saanut. Luojan kiitos lopulta mun rakas koneeni tokeni taas ja tässä ollaan täysissä sielun ja ruumiin voimissa molemmat. Postaustahtia hidastaa myös se yksinkertainen asia, että en ehdi kuvaamaan mitään. Kuvausaika kun on näinä vuoden pimeimpinä päivinä se kaksi tuntia, niin se on yksi mahdottomuus joinain päivinä. 

Päivän postausaihe oli kuitenkin tämä meidän, miksihän sitä kutsuisi kauniisti, piparkakkutalo. Alkuperäinen suunnitelma oli tänä vuonna tehdä talo, jonka päälle Olivia saisi 100% itse heitellä koristeet. No sitten sain idean tehdä ihanan rustiikkisen (vain valkoista pikeeriä piparin rinnalla) pikkuisen mökin ja siinä samalla, kun selasin pinterestin ihmeellisestä maailmasta "rustic gingerbread house", niin Olivia pysäytti mut pastellisen unelman kohdalle ja sanoi ponnekkaasti, että "äiti tollasen mä haluan ja sä teet". Noh.. Sellainen, tai ainakin melkein sellainen me tehtiin. Siitä tuli kyllä ihan liian pinkki ja prinsessa, oikeasti aika kamala, mutta Olivia oli niin onnellinen ja on edelleen joka päivä. Hän kehuu omaa prinsessamökkiänsä niin ylpeänä. Annoin Olivian oikeasti osallistua koristeluihinkin  - eli siihen kohtaan ruksi! Hän laittoi ovensuun helmet lähes kaikki ihan itse ja talon sivu- ja takaseinät ovat hänen käsialaansa, eli hän sai kuitenkin tehdä todella paljon (yllättävän paljon)! Oliviallehan minä sen tein, joten tärkeintä, että hän sitä rakastaa ja herkullinenhan toi varmasti on sitten, kun se joskus tuhotaan! 

Itse fanitan edelleen meidän viimevuotista piparkakkulinnaa, mutta kivahan se on tehdä erilaisia. Ensi vuonna mennään kyllä silti sillä minimalistisella ja rustiikkisella teemalla, ihan vaan siksi, että silmiin alkaa jo sattua. Noi tavalliset piparit ovat saaneet tänä vuonna myös Olivialta hyvin more is more -tyyppisen käsittelyn ja musta ne ovat niiin ihanan pirteitä ja pyydän häntä tekemään niitä lisää aina kun edelliset loppuvat ihan sillä, että niitä on niin ihana katsella. 

Mites teillä tänä vuonna? Onko parempi olla More is more vai less is more -linjalla piparitouhuissa? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti