KIIRETTÄ PITÄÄ, MUTTA PITÄKÖÖN

tiistai 30. tammikuuta 2018


Heippa! Täällä ollaan ja porskutellaan - tällä hetkellä kaikki vielä terveenäkin. En ole tarkoituksella pitänyt täydellistä hiljaiseloa täällä, mutta tällä hetkellä perhe ja työt (sekä viikonlopun synttärikimara) vievät kaiken minulta liikenevän ajan. Joka päivä lasken tunnit jotka lapset ovat viettäneet hoidossa ja joka kerta kauhistelen sitä, mutta samaan aikaan haluan antaa työlleni suuren panoksen ja annan sille aikaa paljon (vieläkin vähän totutellaan rytmiin ja systeemeihin töissä) ja sitten taas iltaisin ja viikonloppuisin annan itsestäni 110% lapsilleni, miehelleni ja kodille. Kaikki te tiedätte, ettei aikaa vuorokaudessa ole kuin 24 ja olen nyt ottanut tavaksi nukkua niistä 8 ja se on tehnyt ihmeitä mun mielelle. Liikuntaan ei oikein jää aikaa ja sitten luonnollisesti tämä blogi jää hännän päähän. En ole missään nimessä lopettamassa, koska tiedättehän te millainen loma opettajalla ja on ja juttua mulla taas riittää kunhan aika antaa taas myöden. Malttakaa siis mun kanssa täällä ja päivitelkää tätä sivua vaikka kerran viikossa, niin ainakin yksi uusi postaus on taattu - toivottavasti. 

Mitäs meille? No sairastettiin vatsatauti kaikki neljä viime torstaista eiliseen. Samuel aloitti, Olivia ja minä jatkoimme ja sitten vielä Tuomaskin pisteenä iin päälle. Ainakin tuli matot ja sohvapäälliset kunnolla pestyä ennen synttäreitä - onni onnettomuudessa siis! Kaikki ollaan taas kunnossa ja innoissamme lähdettiin töihin ja hoitoon kukin tahoillamme. Vissiin vähän liikkeellä tätä vatsatautia oon kuullut? Minä tosiaan tällä hetkellä suunnittelen Olivian synttäreitä höyry päässä. On ollut kyllä kivaa tehdä ja suunnitella ja vaikka aika onkin kortilla, niin luulen, että meillä on kaikki ihan reilassa. Katsellaan sitten perjantai-iltana uusiksi taas mitä olen mieltä. Vielä olisi jotain askarreltavaa ja touhuttavaa, mutta kaiken kerkiää vielä - sitä en tosin tiedä, että kuka täällä jaksaa siivota ennen juhlia!?

Ja ah mä niin tykkään työstäni. Okei, hakkaan päätä seinään noin joka kolmas päivä, mutta se nyt kuulemma on ammatinvalintakysymys ja sekin on sen arvoista sitten, kun on sellaisia koulupäiviä kuin esim tänään. Kaikki iloisia ja ahkeria ja innoissaan tekemässä kaikkea kivaa - priceless! Meillä muuten jatkuu meno ja meininki tästä eteenpäinkin, eli ei tule perus "kohta taas helpottaa ja sitten kirjoittelen taas enemmän", ei. Tämä viikonloppu siis juhlitaan ja seuraava vietetäänkin perheen kanssa Helsingissä, kun Olivia saa lunastaa synttärilahjansa Disney on ice:ssa. Ihan parasta! Jotenkin nyt on vaan niin hyvä fiilis. Kiirettä pitää, mut just nyt se jotenkin sopii!

Nyt meen tekemään vähän synttärivalmisteluita, juomaan teetä ja nukkumaan! Pus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti