VUODEN VIIMEINEN PÄIVÄ

maanantai 1. tammikuuta 2018Mistä on lähes täydellinen vuoden viimeinen päivä tehty? 

Brunssista croissanteilla, munakkaalla, hedelmillä ja juustoilla sekä nutellavohveleilla. Isosta kupista kahvia. Samisteluyökkäreissä hengailusta ja legojen rakentelusta. Joulun pois siivoamisesta sekä noin miljoonan tähtisädetikun polttelusta jo valoisalla. Herkun lounaan syömisestä ja skumpan kylmään laittamisesta. New year's eve -elokuvan katselusta ja kylmästä pepsi maxista. Lukuisista halauksista ja vuoden aikana kertääntyneiden kuvien selailusta. 

Täydellinen uuden vuoden aatto on tehty myös kimaltavista mekoista ja hauskoista etukäteen tehdyistä suunnitelmista ystävien kanssa. Hyvistä yhteisistä ystävistä ja tottakai hauskoista teemahatuista ja -kruunuista. Herkullisesta itsetehdystä pizzasta ja kakusta. Ulkona hengailusta, ikuisuuden sytkärien kanssa säätämisestä ja jälleen kerran tähtisädetikuista. Ylivalottuneista ja tärähtäneistä kuvista sekä miljoonasta tähtisädetikku bomerangista. Niistä kahdesta pienestä itseostetusta raketista ja muiden jättipaukuista. Liian pimeistä kaveriselfieistä ja kuuden lapsen mahdotonta asettelua hauskoihin kuviin. Pienestä pakkasesta ja lumesta sekä hieman kohmeisista varpaista ja sormista. Punaisista poskista ja pienistä paukkusäikähdyksistä. Useista sipsipusseista ja muumilimusta.

Ihan paras uusi vuosi on tehty skumppalasien kilistelystä, lasten sokerihumalasta, myöhään valvomisesta ja lasten iloisesta naurusta. Aikuisten keskustelusta ja lasten riehumisesta. Pienestä kiireestä, kun aika on kulunut niin nopeasti ja keskiyöhön on neljä minuuttia aikaa. Keskiyön pusuista ja haleista ja siitä keskiyön ilotultushetkestä. Uudenvuoden iloisista toivotuksista ja toivonpilkkeistä jokaisen silmissä. Juustolautasista ja täysistä punaviinilaseista sekä lasten ennätysvalvomisesta. Lasten kantamisesta nukkuvana autoon ja sitten omaan sänkyyn.

Kiitos siis vielä niin paljon meidän eilisille housteille - oli ihan superkivaa meillä kaikilla! Nyt on aika hyvä aloittaa uusi vuosi hieman väsyneenä, niissä samisyökkäreissä koko päivä hengaillen ja tortilloita syöden. Pulkkamäessä naureskellen ja ihan vähän jämädaimkakkua syöden. Niin ja vuoden lomamatkoja varaillen. 

Ihanaa uutta vuotta jokaiselle teille! Kiitos niin paljon, kun seuraatte, kommentoitte ja elätte mukana! Tehdään tästäkin blogivuodesta yhtä antoisa ellei antoisampi kuin edeltäjänsä <3


4 kommenttia:

 1. Kuulostipa kivalta teijän päivä ja ihanan tunnelmalliset kuvat!♥

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa mahtavalta, just siltä miltä vuoden viimesen päivän pitääkin!
  Enkä mä kestä noita taaperoita ja niiden päähineitä, ihan parhaat!
  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö ja joo, ei tuosta enää paljon suloisemmaksi mennä! :) Ihanaa uutta vuotta sulle! <3

   Poista