HEMPEITÄ HYMYJÄ TÄNÄÄN

lauantai 24. helmikuuta 2018


Noniin - täällä ollaan! Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet oikeasti ihan jostain sieltä syvimmästä onkalosta ja vasta tänään voin oikeasti sanoa, että ompa kiva olo olla. Availen juttuja enemmän tulevissa postauksissa, mutta koska nyt on vaan miljoona syytä hymyyn, niin ajattelin tulla rustaamaan ne tänne ihan jos ne vaikka pysysisivätkin vähän pidempään mielessä. Mitään suurta ei ole sinänsä tapahtunut, mutta kaikki on vain mennyt enemmän tai vähemmän pieleen ja mieli on ollut tosi maassa. Onneksi tänään kuitenkin on piisannut iloa ja sekös mut tekee just nyt onnelliseksi! 


- Tein viikonlopputäytekakun, enkä malta odottaa, että päästään sen herkun kimppuun. Olen niin ansainnut viikonloppukakkuni! 
- Mun niin rakas Mac toimii vihdoin. Melkein menetimme sen, mutta hän on täällä taas ja voi paremmin kuin koskaan. Meinasi jo epätoivo iskeä tämän koneen kanssa, mutta onneksi loppu hyvin kaikki hyvin <3 
- Olen tänään ensimmäistä päivää terveenä tällä viikolla. Vieläkin on hieman jyrän alle jäänyt olo, mutta ihanaa olla taas terve. 
- Mun sisko ja appi ovat tulleet vähän ottamaan koppia lastenhoidosta enkä vois olla kiitollisempi siitä just nyt. Tekee niin hyvää saada vähän tehdä juttuja rauhassa. 
- Treffi-ilta! Vaikka onkin vielä vähän puolikuntonen olo, niin pakko päästä vähän tuulettumaan, kun vielä on joku hoitamassa lapsiakin. 
- Iivo Niskanen ja kultamitalli. En mä voinut kuivin silmin kuunnella äiti-Niskasen puhetta omasta pojastaan. Jotenkin ihailen Niskasten vanhempia heitä sen enempää tuntematta. Hyvä Suomi ja hyvä Iivo! 
- Aurinko vaan jaksaa piristää. Niin onnellinen olo muutenkin, kun on tänä vuonna saatu nauttia lasten kanssa kunnon talvesta täällä Porissakin. 
- Lasten kanssa on viimepäivät ollut niin kivaa ja jotenkin helppoa. Se elämän balanssi toimii tässäkin onneksi. 
- Olivia on odottanut hemmottelupäivää tätinsä kanssa vaikka kuinka paljon ja se onni tänään, kun hän tajusi päivän vihdoin koittaneen - priceless! 
- Pääsin tänne blogin pariin - ollut kova ikävä! 
- Nämä kuvat!!! 
- Huominen viimeinen vapaa. Tottahan se on, että tarvisin vielä uuden loman tän surkeen lisäksi, mutta kivaa päästä taas töihinkin! 
- Mun lapset vaan valaisee kaikki surkeammatkin päivät. Niin ihania murusia etten kestä! 

Taival Clothing lähetti meille hetki sitten ihanan paketin, josta saatiin uusimman malliston herkkuja, joka tulevat myyntiin 27.2. jälleenmyyjille sekä Taival Clothing -nettikaupaan. Mallisto on saanut inspiraationsa trooppisesta merestä ja kaikki vaatteet ovat luomupuuvillaa. Meillä on kokemusta Taivalin vaatteista viime syksystä lähtien ja edelleen olen kovin vakuuttunut laadusta ja onhan noiden vaatteiden ulkonäkö just eikä melkein! Hempeitä, ihania meidän lempparivärejä pienellä särmällä ja sitten se ihanan laatu ja tuntu noissa materiaaleissa. Olivia rakastui omiin kesäisen kevyisiin vaatteisiinsa ja Samuelille tuo huoppari sopi kuin pusu poskelle - täykky! Olkaahan kuulolla siis 27.2. kun nämä ihanuudet tulevat myyntiin! Ihanaa saada käyttää näitä etunenässä, kun voi seistä tuotteen takana heti kättelyssä <3 

Nyt lähden sinne treffeille nauttimaan! Ihanaa viikonloppua sinnekkin ihan jokaiselle - paljon pusuja ja haleja teille <3

2 kommenttia:

  1. Apua miten ihania kuvia ja nuo vaatteet kyllä miellyttää silmää! Teidän lapset on kasvaneet ihan hurjasti :) Mä oon ollut ihan blogipimennossa yli vuoden, joten eron kyllä näkee :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3 onhan se ero yhden vuoden jälkeen varmaan valtava :) kivaa, että olet tullut takaisin lueskelemaan!

    VastaaPoista