LOMA-AAKKOSET

perjantai 16. helmikuuta 2018


Aamupalat terveellisen ja pitkän kaavan mukaan jätti-ison kahvikupin kera.

Banaanilettuja on saatava pitkästä aikaa!

Celssiusasteista huolimatta ulkoillaan paljon.


D -asentoon suu ja silmät sikkuralle. Yritän pitää positiivisen fiiliksen päällä, vaikka saakin olla ihan omaitsensä kotona.

Ei huolia. Yritän laittaa kaikki työhuolet narikkaan nyt viikoksi.

Fazerin sinistä saattas tehdä mieli. Ja juustoja. Ja ehkä ihan vähän myös viiniä.

Grillimakkarat ois kiva käydä paistamassa jossain. Ei olla tänä talvena käyty vielä kertaakaan missään retkellä. Lapinlomaa odotellessa!

Hitaat aamut. Yritän pitää jokaisen aamun hitaana. Ihan pakko saada nauttia näistä.

Illat pyhitän omalle ajalle. Arki-illat menevät aina niin nopeasit ja pelkkään siivoiluun ja säätämiseen, mutta lomalla koitan säätää ensin ja ehkä valvoa hitusen pidempään nauttien rauhallisesta ajasta.

Jaksamisen ehdoilla. Teen just sitä mitä jaksan niiden pakollisten juttujen lisäksi.


Kaapit kuosiin. En halua asettaa itselleni hirveästi mitään tylsiä hommia, mutta ihan vain helpottaakseni päälle viikon päästä alkavaa arkea, haluan siivota kaapit kuntoon, jotka ovat nyt lähes räjähdyspisteessä.

Lasten kanssa vietetty laatuaika. Siis ei olla vieläkään saatu edes testattua kaikkia Olivian synttärilahjoja - eli kiireetön hengailu lasten kanssa on nyt the thing tämän viikon aikana.

Minä minä - aion nyt lomalla olla jossain kohtaa myös vähän itsekäs! Pitäis vaan keksiä jotain kivaa minähommaa. Hierontaan menen ainakin!

Nopeet ruuat pannaan. Myönnän, että ei kauan jaksettu tehdä sitä ruokapreppausta arkea ajatellen ja liian usein ollaan syöty vaan sitä nopeinta mahdollista ruokaa. Lomalla haluaisin panostaa siihen parempaan "arkiroukaan" enemmän.

Oloasut best heti yökkäreiden jälkeen.

Peppu ylös sohvalta. Haluan loman aikana saada taas treeni-intoa nostettua.

Qun ajattelin, että voisin käydä sushilounaalla joku päivä!


Rakkaita on nähtävä nyt enempi! Jos siellä on ketä vaan ystäviä, ketä haluaa meille kylään ni tervetuloa!!! Huomenna saadaan ekat ystävät kylään ja ollaan Olivian kanssa niiiin intona!

Shopping! On muutamia juttuja mitä tarvitsen, mutta olis kiva päästä vähän shoppailemaan kunnolla itsellekin joskus jotain. Pitäisköhän suunnata Tampereelle lasten kanssa?

Tietotekniikan siivous. Mun kotikone ja puhelin sanovat ihan kohta "poks", kun muistit ovat ihan räjähdyspisteessä. Yritän siis siivota puhelimen ja koneen taas käyttökuntoon - ihan jäätävä homma! Onko vinkkejä miten siitä selviäis ilman hermojen menetystä ja lyhyessä ajassa?

Urpoilen lasten kanssa minkä jaksan. <3

Vauvakirjojen täyttöä. Ehtisköhän edes yhet sivut?

X -asentoon sukset, kun käydään usein laskettelemassa! Ei tässä nyt ollut mitään järkeä :D Mutta saitte pointista kiinni.


Yöpaitahengailua. Rakastan hengailla yöpaidassa, mutta arkena se on mahdotonta ja viikonloputkin on aina niin kiireisiä olevinaan niin en ikinä ehdi hengailemaan yökkäreissä, mutta nyt lomalla pyhitän siihen ainakin yhden päivän.

Zzzzz. Saispa nukkua, mutta tää on vaan toiveajattelua.

Åååååååå. Aivojentuuletusloma.

Älyttömimmätkin telkkasarjat aion aloittaa. Mun on jotenkin pakko saada nollailtua päätä ja musta hömppäohjelmat on siihen parasta. Sohvaperunat, salkkarit, Holby Cityn Sairaala ja mitä näitä nyt on.

Öööö yritän antaa mun damagea saaneen korvan vähän rentoutua kaikelta melulta. Jospa se kuulo palautuisi taas pikkuhiljaa ja saisin normaalin tunteen taas takaisin. Uskon loman voimaan tässäkin asiassa!

Tiedän, että mun tulee ihan varmana myös ikävä töihin tämän lyhyenkin loman aikana ja etenkin niitä työkavereita. Saatan myös ihan vähän miettiä työasioita välillä ja suunnitellakin vähän tulevaa kevätää. Ihan vähän vaan. Mut on se vaan kiva saada laittaa aivot taas narikkaan hetkeksi :) Ihanaa lomaa kaikille, ketä nyt pääsi sitä viettämään - nauttikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti