SYNTTÄRILOVEA

keskiviikko 14. helmikuuta 2018Olen jo pari vuotta järjestänyt Olivialle kahdet synttärit ja se on ollut tosi hyvä ratkaisu. Hän saa nauttia kaikista läheisistään täysiä molemmissa juhlissa. Ensin hän saa leikkiä kavereiden kanssa kaveri synttäreillä ja sitten toisena päivänä hän saa nauttia kaikkien aikuisten sukulaisten huomiosta ja seurasa ja sekin on hänelle todella tärkeää. Itsellekkin se on silleen helppoa, ettei tarvitse miettiä yksiin juhliin lapsille ja aikuisille sopivia ruokia ja toki myös tila riittää huomattavasti paremmin kahdessa osassa. Onhan se toki tylsää, kun ensimmäisten juhlien jälkeen siivoan taas lattiasta kattoon ja sitten pitää juuri esim kakku tehdä tuplana, mutta plussaa on, että koristeet on ja pysyy eikä niille tarvitse sitten enää tehdä mitään. Silti on sen vaivan arvoista, kun Olivia saa juhlia kahdet erilaiset juhlat.

Tänä vuonna mentiin aikuisten juhlat aika tosi rennoissa merkeissä. Meitä oli aika vähän, niin mahduttiin kaikki pöydän ympärille syömään bataatti-vuohenjuusto -sosekeittoa ja juustolautasen antimia. Jälkkäriksi tein ihan vain maailman parhaan täytekakun (en vähättele tätä ollenkaan, koska olin mun ekaan kunnon kakkuun niiin tyytyväinen sekä ulkoisesti että etenkin sisäisesti). Tarjolle laitoin myös edellisen päivän donitseja sekä karkkeja ja suoraa pakkasesta macaron -leivoksia. Oli just sopivasti valinnanvaraa ja kiva näin, kun kakkua tuli syötyä enemmän jolloin mun piti tuhota myöhemmin enää yksi neljäsosaa tuota herkkua :D 

Aikuisten juhlissa on aikaa nauttia ruuasta ja Olivia saa heti availla lahjojaan ja läheiset niillä heti leikkivät ja Olivia saa ansaitsemansa huomion 100%. Olen pitänyt tämäntyylisestä järkkäilystä paljon ja aikuisten juhlat eivät todellakaan ole yhtä kuin boring. Pelattiin mekin seepran häntää ja otettiin naamarikuvia - best! 

Kaikki ilmapallokoristeet sekä lameeverho on saatu Juhlahumua -verkkokaupasta. Mua niin harmittaa, ettei tänään ehditä laittamaan ystävänpäivää lainkaan, koska töiden ja hoidon jälkeen lähdetään suoraan Olivian kanssa rinteeseen hiihtokouluun. Mutta viikonloppuna saadaan ihania ystäviä kylään, niin me vietetään ystävänpäivä silloin. Tänään laitan kyllä insta-storyyn hieman ystävänpäiväterkkuja niille tärkeimmille <3 Katsotaan jos täälläkin vielä tänään nähtäisiin jotain ystävänpäiväylläreitä! 

1 kommentti:

  1. Olisiko kakkuihin saanut ohjeita? Jäätelökakkuun sekä tähän :-)

    Käyn lukemassa kaikki kirjoituksesi ja haaveilen että oma into(aika?viitseliäisyyttä?) riittäisi järjestämään juhlin,kotia samaan tyyliuin kanssasi

    VastaaPoista