TAMMIKUUN KOHOKOHDAT

keskiviikko 7. helmikuuta 2018Täällä ollaan ja koitetaan taas saada kiinni normiarjesta ilman sen ihmeellisempiä järjestelyitä ja kiirettä. Tai no siis aikaa ei jotenkin edelleenkään tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen ja voin käsi sydämellä sanoa, ettei meidän koti ole koskaan ollut niin sotkuinen ja likainen mitä juuri tällä hetkellä. Kaikki juhlakoristeet ovat edelleen paikoillaan ja just ja just ollaan saatu imuroitua pöydän alta sipsinmuruset juhlien jäljiltä. Iltaisin ollaan koitettu ottaa mahdollisimman paljon irti näistä ihanista talvikeleistä. Luistelua, pulkkailua ja laskettelua. Olivia innoistui laskettelusta niin paljon, että sinne olisi päästävä nyt joka ilta - katotaan miten saadaan onnistumaan. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen, että olen oppinut hölläämään vähän kodin suhteen ja ensisijaisesti meen ja teen lasten kanssa ja sitten vasta hoidan ne ei-niin-välttämättömät-kotihommat. Tässä siis taas pieni selitys sille, muksi blogi laahaa niin törkeästi jäljessä. Synttärit menivät ihan hullunhyvin ja olen edelleen todella onnellinen viikonlopun jäljiltä. Kuvapläjäys on ehdottomasti tulossa heti, kun kerkiän käymään ne läpi kaikki - tällä viikolla vielä. Huomasin kuitenkin, että mun tammikuun kuukausipostaus on jäänyt tekemättä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai miten se meni!?

Tamikuussa minä: 

- Aloitin vihdoin työt kunnolla 5 päivänä viikossa uuden oman luokan kanssa. 
- Luistelin ekaa viiteen vuoteen. 
- Järjestin ekaa kertaa lasten synttäreitä niin, että mulla oli muutakin hommaa, ennen olen aina ollut äitiyslomalla ja kerran influenssassa. 
- Vein kuopukseni ensimmäistä kertaa päiväkotiin. 
- Olen tutustunut niin moneen uuteen ihanaan ihmiseen. 
- Nautiskelin donisteja. 
- Toivoin kunnon talvea ja sain sen! 
- Tein hyvin monta ylityötuntia. 
- Olin jokaikinen aamu ajoissa töissä ja lapset pääsivät iloisina ja kaikki tarpeellinen mukana päiväkotiin. 
- Olen ollut epäorganisoituneempi kuin koskaan, vaikka nyt juuri pitäisi olla organisoituneempi kuin koskaan.
- Olen antanut jokainen päivä kaikkeni oppilaille. Yksi päivä niin paljon, että kaaduin naamalleni säbämaila kädessä, kun otin pelin niin tosissaan. 
- Ostin mun unelmien talvitakin vihdoin. Pari vuotta sen täydellisen löytämiseen meni. 
- Tehtiin tyttöjenreissu Turkuun Olivian kanssa ja se oli tammikuun ihan ykkösjuttu. Pääsispä useammin! 
- Sain elämäni ensimmäisen ylinopeussakon. Tai siis elämäni ensimmäisen sakon ylipäätään. Otti niin päähän, koska koko homma oli ihan mun omaa tyhmyyttä. Otin kuitenkin opikseni. 
- Tajusin ihan oikeasti, että mulla on kotona iso tyttö, joka ymmärtää ja osaa niin paljon enemmän kuin tajuankaan. 
- Sairastin yhden ainoan päivän. 
- Varattiin kesän lomamatka - superyay! 
- Olen ollut ihan syperylpeä mun molemmista lapsista ja siitä miten he käyttäytyvät. Ihan sypertyyppejä molemmat <3

2 kommenttia:

  1. Ihana Aija! Mä oon seuraillut sun blogia ja samaistunut, sillä meilläkin aloitettiin päiväkoti ja töissä käynti alkuvuonna. Sun kuvista ja jutuista aina jotenkin piristyy. Kirjoitat ihanasti lapsistasi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos sulle ihanasta kommentista! Tsemppiä teillekin arkeen :)

      Poista