VIISI VUOTTA TÄYDELLISYYTTÄ

torstai 1. helmikuuta 2018Niin usein, saat minut nauramaan, saat minut rakastamaan lisää, saat minut itkemään onnesta, saat minut pelkäämään ja saat minut uskomaan parempaan. Jokainen päivä saat minut tuntemaan kiitollisuutta, saat minut haaveilemaan tulevasta, saat minut tuntemaan riittämättömyyttä, saat minut tuntemaan ylpeyttä ja saat minut yllättymään. Sinä muistutat meitä aina siitä mikä perheessä on tärkeintä, miksi on tärkeää aina pitää yhtä ja aina viettää aikaa yhdessä perheenä. Sinä niin vaivattomasti saat minut pysähtymään, nauramaan, ihmettelemään, leikkimään ja ajattelemaan. Sinä muistutat minulle joka päivä kuinka tärkeä, kaunis ja ihana minä olen ja se on sinussa parasta. Saat minut olemaan parempi, rakastavampi, terveempi, iloisempi ja onnellisempi ihminen. Sinä olet paras sisko, tytär, lapsenlapsi, ystävä ja hoidettava ja jokainen läheinen on sinusta niin kiitollinen ja jokainen joka ei sinun kanssa vietä aikaa menettää elämässään jotain. Teet meidän elämästä kokonaisen ja täydellisen ja tätä on kestänyt tänään jo viisi vuotta. Niin kiitollinen olen näistä viidestä vuodesta ja en pysty edes kuvittelemaan sitä onnen ja ylpeyden määrää mitä tämä mimmi meille vielä antaa ja tuo. 

Onnea Olivia viisi -vuotta. Olet paras, olet sinä, olet kaunein ja kultaisin, söpöin ja fiksuin, olet reippain ja ihanin, sitkein ja yksinkertaisesti ihan paras sielunkumppani mitä äiti voi vierelleen toivoa <3 Viikonloppuna juhlitaan!


2 kommenttia:

 1. Sata itkusilmää tälle ja sun instastoreille tänään! En kestä.

  Ja superpaljon onnea Olivialle! Hän vaan on niin kaunis lapsi <3
  Ja onnea vanhemmillekin, teette varmasti paljon oikein kun teillä on tommoinen tytär <3

  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 mulle tuli sit taas tippa linssiin tästä sun maailman ihanimmasta kommentista <3 kiitos kun aina jaksa kirjoitella!

   Poista