HUOMENNA ALKAA VAPPU

sunnuntai 29. huhtikuuta 2018


Meillä on ollut ihan superihana viikonloppu tähän asti. Saatiin eilen meidän parhaat ystävät yökylään, hyvää ruokaa, peli-iltaa, vähän tivolia, tiedekerho ja myöhemmin käytiin Olivian kanssa vielä uimassakin ja nyt lapset leikkivät ulkona isänsä kanssa. Tuomaskin sen sanoi: "ihan paras tapa aloittaa isyysloma". Olen samaa mieltä ja vielä niin onnellinen, että tässä on vielä kaksi extra lomapäivää perheen kanssa! Tykkään vapusta ihan hirveästi, kun sitä on kiva laittaa lapsille ja jotenkin se vain merkitsee kesän alkamista hauskuuden merkeissä. Meidän vappu menee tänä vuonna aikalailla samalla kaavalla kuin viime vuonnakin ja voi elämä noita vuodentakaisia kuvia! Jokatapauksessa me aiotaan tänä vappuna ainakin: 

- Ulkoiluttaa vappupalloja torilla. 
- Ostaa iso kasa metrilakuja. 
- Avata grillikausi 2018. 
- Paistaa munkit itse. 
- Ostaa simaa kaupasta. 
- Järkätä vappubrunssi ystäville. 
- Koristella kotia ilmapalloilla ja serpentiinillä. 
- Mennä uudestaan tivoliin. 
- Nauttia kevätauringosta. 
- Ostaa joku hauska vappuhärpäke vapputorilta (kuuluu vaan juttuun!). 
- Tehdä kävelylenkkejä lähipuistoon. 
- Korkata pieni skumppapullo ja laittaa lakit hetkeksi päähän.

Jes vappu! Ja jes Tuomaksen isyysloma - mun aamut helpottuivat ihan kertaheitolla ja noin kuukauden päästä lomaillaan koko perhe taas yhdessä. Mitä kuuluu teidän vapppuun? Onko jokin must juttu, joka mun listalta puuttuu? Olen ihan pienestä asti tykännyt vapusta ja Tampereellahan vappu aina oli todella iso juttu ja sitten taas Turussa tulivat tutuksi ne opiskelijavaput vartiovuorenmäellä pikniköiden. Täällä Porissa mennään huomattavasti pienemmällä ja tärkeintä on itse tehdä se vappu kotiin lapsille. 

Ihanaa vappua kaikille!  

1 kommentti:

  1. Meidän pojat menee isin kanssa tänään tivoliin. Joka vuosi esikoinen kyselee jo hyvissä ajoin voidaanko tulla vappuna Poriin. :) Minä menen tänään 6 kk neidin kanssa hänen kummitätinsä luokse kylään sillä aikaa. Ehkä ensi vuonna hänkin pääsee jo tivoliin. :) Huomenna käväistään heti aamusta vapputorilla. Lounaan jälkeen onkin jo aika lähteä kohti kotia.

    VastaaPoista