HELLETTÄ JA KOIRANPENTU

keskiviikko 16. toukokuuta 2018


Kesä kesä - se on nyt ihan oikeasti alkanut! Ihan mieletön fiilis ihan vain tuon ilman ansiosta ollut koko ajan. Päivät tuntuvat paljon pidemmiltä ja virtaa riittää iltaan saakka. Viime viikonloppuna tehtiin jo ihania kesäjuttuja, melkoisella Poritwistillä. Viime vuonna ei säät riittäneet näihin juttuihin, joten päätin, että me mennän heti, kun säät sallii. Lauantaina saatiin mun sisko ja hänen havvavavva Tyrre <3 maailman suloisin pieni Boxerin -pentu etten kestä. Olivia jännitti koiraa hieman, mutta oli sitten myöhemmin jo rohkeampi huolehtija - jotenkin niin symppis näky nuo kaksi. Ihanaa, kun läheisellä on nyt koira niin saa sitäkin terapiaa imettyä itseensä usein. Oliviasta en voi sanoa samaa; joka päivä keskustellaan siitä miksi meillä ei nyt ole koiraa.

Ajettiin koko porukalla Reposaareen ja syötiin tottakai The Merry Monkin kuuluisat fish&chipsit terassilla. Oli kyllä niin hyvää ja todellakin ajomatkan arvoinen paikka! Ruokailu onnistui hyvin myös koiran kanssa ja lapset pitivät paikasta paljon. Sunnuntaina taas ajettiin Yyteriin ja kahlailtiin vähän rantavesissä sekä lennäteltiin leijoja. Uskomatonta, ettei viime kesänä keretty kertaakaan Yyteriin, on se vaan niin upea paikka. Ihan mieletöntä vihdoin tehdä näitä kesän must -juttuja, koska viime kesänä kelit eivät todellakaan niitä sallineet. Näiden lisäksi ollaan grillailtu, lapset ovat päässeet joka päivä rannalle ja trassikausikin on tullut korkattua. 

Ainoa huono puoli tässä nyt vaan on ollut se, että kesä yllätti äidin. Olen joutunut juoksemaan kaupoilla hankkimassa kesävermettä lapsille, koska olin päättänyt, etten osta mitään ennen kuin supersää näyttää, että helteitä kestää enemmän kuin viikon. Ei ehkä silti huono puoli, koska shoppailu lapsille on ihan parasta! 

Okei yksi huono juttu tuli vielä mieleen. Samuel joi eilen Kokemäenjoen vettä ja pakkihan siitä meni sekaisin ja pieni ykä tuli viime yönä. Mutta hei - kesä on!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti