KESÄISET ARKI-ILLAT

maanantai 28. toukokuuta 2018Vitsit miten monta tuntia vuorokauteen on kuin itsestään tullut lisää kevään edetessä. Me ollaan jo hetken aikaa touhuttu ulkona koko perhe ihan siihen viimeiseen mahdolliseen minuutttiin asti, tai kunnes lapset pitää tuoda nukkumaan. Kotona on äkkiä käyty suihkussa, syöty pikkuinen iltapala ja kiireellä menty sänkyyn. Jotenkin vaan niin kesäolo ja todellakin just hyvä niin.

Me ollaan käyty ihastelemassa kukkia ja ihania kukkivia puita. Käyty jätskillä ja leikkimässä puistoissa. Me ollaan käyty ihastelemassa Kirjurin kaikkia eläimiä, jotka ovat ilmestyneet aidattujen alueiden sisälle - ihan lemppareita on ne alpakat! Me ollaan käyty rannalla ja piknikillä ja me on palloteltu tennispalloa ja säbäpalloa mailojen kanssa tässä pihalla. 

Kuin varkain on muuten tullut se päivä, kun on tasan viikko meidän kesälomamatkaan! Koko kevät on mennyt niin suorittaessa, etten ole meinannut edes muistaa koko reissua, mutta tässä sitä nyt ollaan, seitsemän aamua lomamatkaan Kreikassa. Lomamatkan tarkoitus on ihan vaan chillata ja ladata akkuja auringonvalosta ja uima-altaan vedestä sekä ehkä ihan pikkuisen kreikkalaisesta ruoasta. Kaikki vinkit Samokselle otetaan muuten ilomielin vastaan! 

Mitä te puuhaatte näinä kesäisinä arki-iltoina, jos ei ole sitä omaa ihanaa pihaa missä vaan hengailla? Mullakin on vieltä tämä viikko aamupäivät menoa ja illoiksi on kiva keksiä kaikenlaista tekemistä. Tänään muuten aukesi maauimala - sinne on hetipian päästävä!


2 kommenttia:

 1. Siis mitkä nuo Olivian vaatteet on? ihana ihana asu!!! :)
  Samos on aivan ihastuttava pikku saari, ainakin yhden reissun perusteella. Oltiin Kokkari Beachilla, joka oli tosi kivinen ja aallot oli sen verta suuria että käveltiin joka päivä pienen matkan päähän rauhallisemmalle rannalle. Rantakadun varrella oli ihania ravintoloita joissa pistäudyttiin ohimennessä virvokkeilla ja illalla syömässä. Sai istua ihan veden äärellä lämpimässä tuulessa kun aurinko laski ja kuu nousi taivaalle, ai että. Pariksi päiväksi vuokrattiin auto ja ajeltiin mm. Livadaki-rannalle. Syrjäinen hiekkabiitsi, mutta saipa ajellessa nähdä lisää saarta. Paras juttu oli kun autolla ajeltiin jonnekin vuoristoon ja pysähdyttiin tavernaan ihailemaan maisemia... ainiin sanoinko että tää oli siis lapseton reissu (häämatka itse asiassa)? Oh well, oon ihan varma että symppis paikassa viihdytte myös lasten kanssa. Mitään hurjaa yömenoa Kokkarissa ei ainakaam ollut edes tarjolla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meidän molempien suosikkiasu myös! Olivialla on päällä lindexin ihanat housut ja kaikon cross shirt -paita.

   Oi kiitos vinkeistä! Me ajateltiin kanssa vuokrailla autoa ja tutkia saarta enemmänkin :) tärkeintä on aurinko, ruoka ja uima-altaat 💕

   Poista