TAKAISIN HUHTIKUUHUN

sunnuntai 6. toukokuuta 2018Hei iik - huhtikuun instat olivat ihan jääneet unholaan! Olenpas muuten kuvaillut Oliviaa hurjasti enemmän, mutta taitaa johtua siitä, että ei Sampan läsnäollessa edes voi ottaa puhelinta tai kameraa esille ilman, että hän kahmaisee siitä kiinni tai saa vähintäänkin vuosituhannen raivokohtauksen, jos ei saa sitä käsiinsä. Huhtikuusta tuntuu olevan ihan hurjan pitkä aika, mutta koitetaan silti muistella niitä herkkuhetkiä sieltä: 

- Osallistuin elämäni ensimmäistä kertaa Karhuviestiin. Huoltjoukoissa tosin, mutta olipa vaan hauskaa! 
- Sain ihanan postipaketin Uuden Seelannin perheeltä. Ihan hurja ikävä heitä! 
- Käytiin Olivian kanssa ensimmäistä kertaa ikinä ihan kunnon teatteriesityksessä. Porin teatterin Peppi Pitkätossu oli ihana. 
- Olen saanut ihania uusia ystäviä taas. Ei tätä lähtemistä tehdä taas yhtään liian helpoksi. 
- Päästin Olivian viikonlopuksi toiseen kaupunkiin viettämään spessuhemmotteluviikonloppua Ekin ja Lauran luokse. Voi sitä pienen ihmisen onnellisuuden määrää. 
- Kävin ekaa kertaa ikinä Lapsimessuilla. 
- Ostin superihanan farkkutakin. 
- Sain suosikkiystäviä yökylään. 
- Suunnittelin opeurani ensimmäisen luokkaretken. Tulee huikee päivä! 
- Mun siskolle muutti ihana pieni Boxerinpentu. Ensimmäinen koira meidän lähipiirissä - lapset (ja minä) ollaan ihan intona. 
- Olen puhallellut kymmeniä kuhmuja Samuelin otsalta. Ihan älyttömiä haavereita sattui pikkumiehelle huhtikuussa. Vissiin vähän kevättä rinnassa. 
- Olen antanut Olivian stailata itseään ja olen ollut niin positiivisesti yllättynyt hänen tyylitajustaan. 
- En ole dietannut ollenkaan. Hups. 
- Saatoin alkaa laskemaan päiviä kesälomaan. 
- Olen joka päivä käyttänyt tunteja oman kodin etsimiseen. Tuloksetta. 
- Olen ihan vähän stressannut turhaan. 
- Ollaan tehty ihan hirveästi kaikkea kivaa arkea piristävää.
- Samuel on ihastuttanut meitä ihan hurjalla kehittymisellä ja hei hän puhuu!!! Voi olla, että vaan meidän perhe häntä ymmärtää, mutta kyllä sieltä oikein järkevää juttua tulee ja hän ymmärtää kaiken! 

Hui oikeasti tuntuu, että huhtikuusta on jo ikuisuus ja piti oikein miettiä, että mitä me oikein ollaan tehty! Toukokuu on jo tähän asti ollut ihan super, joten kovat on odotukset tälle kuulle. Vaikka nyt vähän laskenkin jo päiviä lomaan, niin on se myös haikeeta ja nää viimeiset viikot töissä ovat varmasti kivoja - hirveästi kaikkea häppeninkiä ja kivoja päiviä tiedossa. Ja siis hei, nää viikonlopun kelit jatkuvat ainakin ensi viikon - ehkä maailman siisteintä!

Ihanaa uuden viikon alkua. Me katsellaan nyt vähän lätkää ja sitten selviytyät eetteriin. Niin ja huomenna tulen kyllä kertomaan mun ja Olivian ihan mielettömästä tyttöjen viikonlopusta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti