SANDAALEISSA KOKO KESÄ

torstai 14. kesäkuuta 2018


Täällä ollaan taas! Meillä oli ihana loma ihan mahtavalla Samoksen saarella. Lomakuvia en ole vielä kaikkia saanut käytyä läpi, mutta varmasti tulee matkasta parin postauksen verran juttua. Jos sulla tulee mitään kysymyksiä mieleen liittyen juuri tuohon paikkaan tai ylipäätään lasten kanssa reissaamiseen niin vastailen niihin mielelläli matkapostauksissa. Nyt ollaan kaikki tarpeeksi ruskeita vastaanottamaan sateinen ja kylmä juhannus! 

Me lähdetään huomenna mökille ja ollaan siellä juhannuksen yli. Vielä viimeinen viikko yhteistä lomaa jäljellä ennen kuin Tuomas menee takaisin töihin. Kotihommat Turussa edelleen ihan auki ja näyttää pahasti siltä, että omaa kotia ei löydetä ennen dead linea ja joudutaan väliaikaisesti muuttamaan vuokrakotiin. Kaikki vaihtoehdot on kuitenkin ok, koska en missään nimessä halua ostaa mitään murjua vain, koska pakko. Mutta jos siellä tulee mieleen joku ihana koti Turusta, joka on tulossa myyntiin niin äkkiä mulle viestiä! 


Gray Label sandaalit saatu Kukutista bloginäkyvyyttä vastaan. 
Taival Clothing -hame saatu myös yhteistyönä ja sitä sekä muita ihania Taival -tuotteita löytyy itseasiassa juurikin hyvästä alesta ja monessa eri koossa Taival Clothing nettikaupassa!


Tuon etelänloman jälkeen tuntuu oikeasti, että ollaan nautittu kesästä. Jotenkin sitä aurinkoa on vaan saatava iso annos ennen kuin sen hyödyn tuntee. Olen ollut nämä kaksi päivää vähän väsy ja joutunut tietty hirveästi järjestämään ja pesemään pyykkejä, että päästään taas seuraavaan kohteeseen. Tänään piristettiin päivää kesäisillä minipavlova -leivoksilla ja kesäkimpun keräämisellä. Oonko jo sanonut kuinka ihanaa edelleenkin on se, että on kesä!?

Kesästä puheenollen, kuinka täydelliset ovat nuo Olivian Kukuti -lastenvaateliikkeestä saadut Gray Label sandaalit? Myyntikuvien perusteella vähän jännitin, että miten nuo sandaalit oikeasti pysyvät touhukkaan lapsen jalassa ja hiertääkö ne sitten, mutta kun valitsee oikean koon, niin sandaalit pysyvät jalassa moitteettomasti. Olivian mielestä nämä sandaalit ovat maailman mukavimmat eikä muita kenkiä haluttaisi enää käyttääkään. Nuo ovat niin helppo vetäistä vaan jalkaan ja ne sopivat asuun kuin asuun aina. Ovathan nuo nyt just niin nätit, että olen jo pari viikkoa yrittänyt metsästää itselleni samanlaisia kivijalkamyymälöistä! Ne ruskeatkin olivat ihan hirmu kauniit luonnossa ja teki tiukkaa valita, mutta Olivian vankka näkemys ajautui valkkaamaan mustat ja niillä on nyt menty koko kesä! 

Tässä postauksessa ei nyt ollut varsinaista punaista lankaa, mutta ehkä kesälomalainen saa sen nyt anteeksi! Palailen toivottavasti jo huomenna Kreikkapostauksen kanssa. Ihanaa viikonloppua kaikki - se alkaa ihan juuri! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti