MÖKKIFIILIS

sunnuntai 29. heinäkuuta 2018Viikonloppu mökillä oli kuuma. Jep - en silti valita, vaikka viime yönä ehkä ihan vähän tekikin mieli! Meinasin itseasiassa saada jonkinlaisen ahdistuskohtauksen keskellä yötä, koska nukuin parvella seinän vieressä, Tuomas ihan iholla ja kuumuus oli ihan järkyttävää ja samalla tuli ahtaanpaikankammo ja hyi - luulin sekoavani ihan oikeasti! Mutta menin pikaisesti alakerran sohvalle nukkumaan ja selvisin siitä onneksi.

Muuten meillä oli ihan mukavaa, vaikkakin tultiin melkein kaikki elävältä syödyiksi ampiaisten, hyttysten ja paarmojen toimesta.  Kaikkia muita on nyt pistänyt paitsi mua - ne ovat ärhäköitä pikku perhanoita nyt! Minä uin tuolla mökillä ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen noin paljon kuin nyt uin ja lapsetkin vihdoin innostuivat uimaan luonnonvedessä. Vesi oli noin 23 asteista ja ihanan virkistävää pitkin päivää. Samuel hengaili koko viikonlopun enemmän tai vähemmän nakuna ja Olivia vietti aikaansa meressä. Käytiin ajelemassa veneellä ja olo oli kuin Kreikassa, kun kaikki se tuulikin oli ihan mielettömän lämmintä - niin ihanaa kun suomalaisia vihdoin hellitään kunnolla. Raumalla oli kansainväliset suurmarkkinat meneillään ja mentiin tottakai ihailemaan yhtä Suomen näteimmistä kesäkaupungeista ja maistelemaan herkkuja maailmalta. Itseasiassa ostettiin pretzeleitä ja metrilakuja - haha aika eksoottista tosiaan. Cafe Salin jääkahvit ja Vanhan Rauman ihanat kadut pihakirppareineen.

Hui, ihan kohta on jo elokuu! Samaan aikaan niin kivaa, kun syksy lähenee, mutta samaan aikaan niin haikeaa. Kirjoittelen fiiliksiä Porista ja muutosta ja Turusta ja kaikesta vielä tässä ihan pian. Alkavalla viikolla on hirveästi kaikkea kivaa tiedossa, joten kesä saa vielä hetken jatkua oikein ilomielin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti