LAUANTAIN VÄSYNEET AJATUKSET

lauantai 11. elokuuta 2018


Tänään ja eilen ollaan vaan oltu kaupassa ja puistossa käyntia lukuunottamatta, ihan vaan hengattu. Mulla on stressin takia ollut itku vähän herkässä ja jostain syystä mua väsyttää ihan koko ajan vaikka kuinka paljon. Voisin vaan nukkua ja nukkua. Olen hengaillut pari päivää enempi makuuasennossa eri paikoissa ja vaan pohtinut juttuja. Ihan hirveän paljon eri juttuja. 


Kesää on ehdottomasti vielä jäljellä. Oltiin kyllä ainoa perhe leikkipuistossa, jolla oli kaikilla shortsit ja sandaalit jalassa. Joo, oli paikoittain ehkä semivilu, mutta todellakin painelen kesävaatteissa niin kauan kun asteet on yli 17! On toki ihan vähän silti ikävä kerrospukeutumista ja mun lempparipukeutumisaikaa on ehdottomasti syksy.

Ihanaa tänään on pizzapäivä! Taidan laittaa mun pizzaani bbq kastikepohjan, kanaa, punasipulia, aurajuustoa ja rukolaa. Ah ja lasi pepsi maxia - täydellinen lauantaidinneri! 

Ääääk muutto on i h a n pian. Pikkuhiljaa pitäisi hakea laatikoita ja alkaa laittamaan sellaista ei-joka-päivä-tavaraa niihin. Vaikka muuttopäivät itsessään ovat ihan sieltä jostain, niin onpa vaan ihanan virkistävää käydä kaikki tavarat taas läpi ja heittää ronskilla kädellä kirppareille, roskiin tai kierrätykseen tavaraa. 

Muutosta puheenollen, mulla on ihan hirveä sisustusahdistus. Kun nyt pääsee vihdoin sisustamaan sitä ihan ikiomaa kotia, missä saan ihan oikeasti päättää materiaaleista ja seinän reittämisestä lähtien kaiken, niin yllätyksekseni olen vähän häkeltynyt. Mikä mun tyyli on? Kun pidän vähän kaikesta - scandinaavinen, 50-luku, valkeus ja värit, luonnonmatskut, tietyt trendijutut ja niin edelleen. En osaa yhdistää kaikkea enkä todellakaan halua, että meidän koti on sellainen, joka on lyöty täyteen vain tämän hetken trendejä. Sitten ongelmana on myös se, että mun maku on ihan liian kallis mun opiskelijabudjetille, mutta silti haluan välttää sitä, että painelen ikeaan ostamaan kämpän täyteen "ihan jeppis" -kamaa. Ihana vuodesohva me käytiin jo tilamaassa ja lattian hious ja lakkaus on varattu, mutta that's it. Ajattelin nyt kuitenkin, että viedään meillä säilyvät kalusteet paikoilleen ja sitten pikkuhiljaa alan pohtimaan meille sopivia ratkaisuita kääntymättä ensimmäisenä ikean puoleen. Jokin ihana nojatuoli ja vanha senkki olisi ihana löytää vanhana jostain! Vaikka olen päättänyt ottaa hitaasti ja rauhassa sisustusjuttujen kanssa, niin mun yöunet jää ihan liian vähiin siksi, että selaan facebookia, instaa ja pinterestiä täydellisten ideoiden toivossa. En vaan ole aikoihin päässyt ihan oikeasti sisustelemaan ja en meinaa pysyä housuissani enää - ääää! Muita sielunsiskoja? 

Ihanaa, kun ystävät tulevat meille huomenna brunssille. Tuntuu etten ole ikuisuuksiin myöskään järkännyt mitään. Mutta brunssit best! 

Olivia on harvahammas! Vitsi niitä riemunkiljahduksia, kun ensimmäinen hammas vihdoin irtosi ja hammaskeiju vielä muisti käydä hakemassa sen. Koska tuosta tytöstä on tullut noi iso? Eilen oli pakko polkea vielä viimetipassa ostamaan Olivialle penaalia, koska kynät vaan on nyt säilytettävä sellaisessa ja oman koulupöydänkin hän jo haluaa legojen rakentelua ja tehtäväkirjojen tekemistä varten. Ihana. 

Flow:n festaripäivitykset ei haittaa ollenkaan. En vaan ole festarikävijä. Jazzit oli mulle tarpeesi festaria. 

Tänään oli ikävä Samokselle. Oltaispa nyt siellä syömässä ihanaa seafoodia ja uimassa altailla. 

Mulla tulee niin kova ikävä meidän parvekenäkymiä tästä Porin kodista. Ja ihmisiä ja yllättävän montaa asiaa tulee kyllä ikävä. 

En malta odottaa opiskelun alkamista!!! Olen nyt ilmottautunut kursseille ja hankkinut kalenterin ja uudet kynät ja kaiken mitä uusi koululainen nyt vaan tarvitsee - haha. Paljon mulla tulee olemaan töitä, koska olen jo sopinut myös sijaisuuksia syksylle, mutta bring it on! Johan tässä on "lomailtu" jälleen ihan tarpeeksi. Ihan hetki menee ja mä olen valmis maisteri - wohoo"

Pakko päästä kauniilla ilmalla vielä Kalloon iltapalalle ja katsomaan auringonlaskua. Kallo on kyllä yksi näteimmistä ja kivoimmista paikoista Porissa. Niin ihanat kalliot ja maisemat. Tänään olisi ollut hyvä päivä, mutta apua mikä tuuli! 

Ruotsin Bachelor (joo Viivi puhu ympäri katsomaan sen ja nyt mä katsoin sen viikossa loppuun.) valitsi ehdottomasti oikean naisen. Oli kyllä niin erityylinen kuin mitä Suomen versio. En tiedä oliko huonompi vai parempi.

Käytiin Turussa pari päivää sitten ja mietin koko ajan siellä kävellessäni, että tuntuu kuin ei koskaan oltais oltukaan pois. Turku on ehdottomasti koti! 

Aion tänään syödä vähän karkkia ja nachoja. Ei se väärin ole!

Ihanaa viikonloppua kaikille. Pus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti