HALUAISITKO AUTTAA MINUA?

lauantai 27. lokakuuta 2018
Hei! Onpa ollut taas ikävä tänne blogin puolelle. Mulla oli tää viikko tentti-/lukuviikko ja just niin pöllö olokin on nyt. Olen vihdoin taas saanut innostuksen kuvailuun ja lenkkeilykin on alkanut maistumaan (kumma, kun on vaan lukenut päivät...). Blogin ääreen vain on ollut jotenkin tosi vaikea tulla ja vaikka periaatteessa  mulla olis niin paljon asiaa, niin kuitenkaan en keksi mistä teille kirjoittelisin. Perfektionisti kun olen, niin vielä en ole valmis esittelemään kotia, mutta sen aika on kyllä pian, kun saadaan remppa pyörät taas pyörimään. Lopettaa en ihan vielä edelleenkään suostu. Se kynnys tulla kirjoittamaan tänne pahenee mitä pidempi aika on kulunut viimeisestä postauksesta. Ajatukset kuten, "ei ketään enää kiinnosta", "ei mun elämässä tapahdu mitään ihmeellistä" ja "ei täällä enää käy ketään, kun viime kerrasta on vierähätnyt", pyörivät mielessä koko ajan ja sitten se kynnys taas vain kasvaa ja kasvaa.

Meillä ei oikeastaan enää ole ollut edes kovin kiireistä. Toki joka ilta ja viikonloppu remppaillaan jotain, mutta ollaan nyt ihan hirveästi vaan hengailtu kotona nelisin. En ole kauheasti halunnut mennä mihinkään ja ollaan kutsuttu meille ystäviä. Päväkodin jälkeen parasta on vain syödä, löhötä sohvalla, leikkiä hetki, laittaa lapset nukkumaan ja katsella itse telkkaria Tuomaksen kanssa ennen nukkumaanmenoa. Oltiin kuukausi erossa ja sen jälkeen oli ihan hirveät pari viikkoa, kun laitettiin kaikkia kuntoon, niin ollaan vaan tarvittu tätä laiskotteluaikaa. Nyt silti tuntuu, että on pakko alkaa palaamaan omienkin harrastusten pariin tai pää hajoaa siihen pelkkään hengailuun ja yliopistojuttuihin. 

Mä en usein pyydä keneltäkään apua, mutta nyt tarvisin teidän apua enemmän kuin koskaan. Mistä mä kirjottelisin? Mitä te just nyt haluaisitte lukea multa? Ennen joulua on tulossa vielä kivoja yhteistyöjuttuja, mutta nyt meinaan ihan niitä perusjuttuja. Tein tällä viikolla instassa tosi kivan kyselysarjan ja siitä pidin minä sekä seuraajatkin! Olisi ihana tehdä tännekkin tosi pitkästä aikaa QA -postaus, joten heitä mulle kysymys - kaikki käy! Mulla on ollut ikävä teitä ja teidän viestejä, joten olisi ihan aidosti ihana kuulla mitä just sulle kuuluu? 

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille! 

8 kommenttia:

 1. Sori oon huono antamaan vinkkejä, mutta aivan ihania kuvia!

  VastaaPoista
 2. Hei. Minä kommentoin nyt ensimmäistä kertaa sinulle. Olen kyllä lukenut juttujasi varmaan pari vuotta ja käyn edelleen tauoista huolimatta. Ehdottaisin, että voisit kirjoittaa ajatuksiasi lasten päiväkodin sujumisesta, tyypillisestä arkipäivästäsi (miten opiskelu ja lapset yhdistetään), kuvauksia kivoista asuinalueista Turussa, esittelyä kuvauskalustostasi ja siitä kuinka saat hyvän kuvan aikaiseksi (erityisesti lasten kanssa), pohdintaa siitä mitä kaikkea uskaltaa/ei uskalla blogissa kirjoittaa, jotain hauskaa tarinaa kuinka talon remppaaminen edistyy jne. Tuossa oli paljon, mutta sinähän pyysit apua. ;) En kyllä oleta että kaikesta kirjoitat, hyvä vaan jos edes yhdestä aiheesta innostut.

  VastaaPoista
 3. Heippa,
  mun blogin seuraamiset on jäänyt hektisen ja muutosten täyteisen loppukesän ja syksyn takia ihan todella vähäiselle. Käyn kuitenkin lukemassa ja varsinkin ihastelemassa kuvia aina kuin vain muistan.

  Toiveita mulla ei ole sen suurempia, mutta tykkään edelleen ihan arkisista postauksista, lasten ja varsinkin sun omista kuulumisista ja sun superkauniista valokuvista. Tykkään myös kysymyspostauksista, vaikka en itse koskaan keksi kysyttävää :D

  Ja mitä mulle kuuluu just nyt niin hyvää. Ihan pelkkää hyvää. Kesällä havahduin siihen, ettei elämän pitäisi olla aina niin raskasta ja kurjaa. Tein isoja ratkaisuja ja nyt voin hyvin ja oon onnellisempi kuin moneen vuoteen, elämä on ihanaa.

  Ihanaa syksyä!

  T.Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun jaksat jättää kommentteja <3 tsemppiä sun ihaniin aikoihin!

   Poista
 4. Heips! Aina on kiva lukea ihan tavallisia arjen kuulumisia ja puuhasteluja. Kauheasti odotan juttuja uudesta kodistanne ja rempasta. Turusta haluaisin vinkkejä kivoista ruokapaikoista ja kahviloista, joihin on helppo poiketa ostosreissulla Turussa. Blogisi on kiva ja kirjoitustyylisi mukava. Sydäntä lämmittävää on lukea kuinka teksteistäsi paistaa kuinka iloitset lapsistasi ja olet oikealla tavalla ylpeä heistä.

  VastaaPoista