SAMUEL SAI JUHLAT!

maanantai 8. lokakuuta 2018


Juhlakoristeet saatu yhteistyöss Juhlahumua kanssa.

Ensin siinä kävi niin, että ajateltiin, että pidetään Samuelille kaksivuotisjuhlat ja tuparit samalla kaikille läheisimmille ihmisille ja se oli ihan sellanen "tottakai" -juttu. Sitten muuton yhteydessä syyskuussa ajattelin, että me ei kerrota Samuelille ollenkaan hänen täyttävän kaksi ja kokeillaan sitten kolmevuotissynttäreillä uusiksi. No... eihän tämmönen oman elämänsä juhlamama pystynyt skippaamaan toisen synttäreitä kokonaan ja sitten kutsuin lokakuulle ihan vain lähimmät tänne juhlimaan, mutta ihan vaan idealla kakku pöytään ja that's it. No sitten viikko ennen juhlia ajattelinkin, että hitto Samuelille on järkättävä kunnon pirskeet, koska niin on aina ennenkin tehty ja pistin Juhlahumualle pikaviestiä, että apua, ehdinkö sittenkin saamaan jotain koristetta ja juttua ja äkkiä päätin järkätä juhlat pienesti pandateemalla. Noh kuvien mukaiset pirskeet me sitten saatiin aikaan loppuviimein ja olipa vaan kaiken vaivan arvoiset ja niin isot kiitokset Juhlahumuan tiimille nopeasta toiminnasta - ei olisi ilman sitä tullut mitään.  <3

Lisämaustettahan koko juhlasuunnitteluun toi se, että meillä oli viikko aikaa remontoida alakerta edustukelpoiseksi. Vielä viime sekuneilla ennen kuin ensimmäiset vieraat saapuivat, Tuomas naputteli viimeistä jalkalistaa paikoilleen, mutta hei valmista tuli! Tunne oli ihan mieletön ja Samuel sai niin ansaitsemansa juhlat ja mullakin oli viimein hetki aikaa hengähtää ja syödä hyvää ruokaa ihanien ihmisten kanssa nätiksi laitetussa omassa kodissa. Oli myös kivaa puolentoista kuukauden jälkeen vihdoin kutsua meille ihmisiä kylään.

Menu oli aika perus meikäläisen juhlamenu, mitä mun juhlissa on aikasemminkin nähty ja tälläkin kertaa tein kaiken itse juustokakkua lukuunottamatta. Vihreä salaatti, foccacia -leipä, tacopiirakka, täytekakku, juustolautanen, viikunajuustokakku suolakaramellilla ja keksejä. Oli kyllä ihan superhyvä setti vaikka itse sanonkin. Kattaukseen sopi täydellisesti tuo Juhlahumuan kultainen backdrop ja tuo neljästä erilaisesta ilmapallosta tehty palloviiri foliokakkosella toivat juhlavuutta meidän vielä vähän tyhjään olohuoneeseen. Samuel sai ihania lahjoja ja oli vaan niin ihana vihdoin viettää aikaa omassa kodissa tehden jotain muutakin kuin remonttia. Meillä oli siis aika täydellinen lauantai!

Juhlakausihan alkaa pikkuhiljaa olla ylimmillään ja siksi onkin ihana antaa teille pieni alekoodi Juhlahumuan nettikauppaan! Koodilla minime15 saat 15% alennusta ostoksistasi ja se on voimassa 14.10. saakka. Tuolla nettikaupassa on ihan mieletön valikoima kaikkea mitä ikinä voi juhliin tarvita, joten suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan ne oli sitten mitkä tahansa juhlat järkättävänä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti