IHAN MUINA APINOINA

tiistai 4. joulukuuta 2018

Yksi juttu, joka luvattiin lapsille hankkia heti uuteen kotiin oli voimistelurenkaat ja ihan täydelliseen saumaan sovittiin yhteistyöstä Suomen Voimistelutuotteen kanssa. Lasten päiväkodissa on jumppasali ja Samuelin hoitotädit ovat kertoneet useaan otteeseen kuinka Samu rakastaa roikkua renkaissa ja kuinka taitavasti minimies niissä pyörii ja roikkuu. Olivian lempparijuttu koristreeneissä taas on "lattia on laavaa" -leikki, missä pitää kolmen sekunin aikana juosta roikkumaan naruihin. Tiesin siis, että renkaat olisi meillä hitti, mutta en todellakaan arvannutkaan kuinka hitti! 

Haluttiin renkaat paikkaan, missä lapset voi roikkua niin, että me nähdään ne koko ajan ja olkkarin kattoonhan ne päätyi. Kiinnitys oli tosi helppoa oikeilla välineillä ja nuo kestävät helposti satoja kiloa, eli me voidaan Tuomaksenkin kanssa roikkua noissa ja olen itseasiassa vähän youtubetellut treenivideoita noihin, joita voisi lasten nukkumaanmenon jälkeen tehdä. 

Parasta renkaissa on se, että kun ne roikkuvat tuossa kulkuväylällä koko ajan, niin lapset tavallaan huomaamatta liikkuvat vähän väliä. Olivia ei todellakaan voi kävellä noiden ohi ilman, että roikkuisi hetken ja jatkaisi sitten matkaa. Parasta toki on, kun lapset roikkuvat molemmat yhdessä renkaassa ja pyörivät kilpaa ja meneväthän nuo täydellisesti keinustakin. Me ei todellakaan osattu arvatakaan kuinka monipuoliset ja kuinka pidetty juttu nuo renkaat olisivat. Kaikenlisäks pidän niiden ulkonäöstä tosi paljon, joten ei haittaa lainkaan sekään, että nuo roikkuvat tossa keskellä olkkaria. 

Suomen Voimistelutuote on kotimainen yritys, jonka tuotteet valmistetaan Lempäälässä. Tuotteet kestävät ehdottomasti kovempaakin kulutusta ja ovat todella pitkäikäisiä. Jos meillä ei nyt olisi näitä, niin ehdottomasti lisäisin lasten joululahjatoivelistaan ja itseasiassa mietin vielä tuon trapetsin hankkimista jossain kohtaa - voisin kuvitella, että olisi myös ihan yhtä hitti kuin renkaatkin! 

Musta on niin suloista, kun Olivia nousee nykyään ripeästi ylös sängystä ja heti kysyy, "ehdinkö hetken äiti roikkua ennen kun pitää pukea". Onko teillä jo renkaat tai sellaiset tulossa pukin konttiin? Tai jotain muuta vastaavaa? Tai voitteko suositella jotain muuta Voimistelutuotteen tuotetta? Itse voin ehdottomasti suositella Suomen Voimistelutuotetta ihan täydestä sydämestä ja heidän asiakaspalvelunsa sekä toimitus ovat todellakin ykkösluokkaa. 

Voimistelurenkaat saatu bloginäkyvyyttä vastaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti