hirrrrveeeen vanha ja ihana!

tiistai 21. helmikuuta 2012

viiitsi, viiitsi
Tänään mun ihana aviomies täytti 24 vuotta! ONNEA RAKAS!
Meillä on tapana suurien bileiden sijaan järkätä toisillemme synttäreinä aina koko päiväksi jotain kivaa ja erikoista tekemistä. Me vietettiin Tuomaksen synttäreitä jo lauantaina ja mä olin järkkäily vaikkamitä, mutta ideat meni lauantai aamuna uusiksi, kun tajusin, ettei Tuomas voi lähteä kiipeilemään tulehtuneen akillesjänteensä kanssa ja että eihän Fontanasta saakaan brunssia lauantaisin - hyvä minä.
Meillä oli silti aivan ihana päivä! Tein aamulla meille brunssiin amerikkalaisia pancakesejä ja cocktail piirakoita munavoin kera - Tuomaksen herkkuja molemmat! Iltapäivällä lähdettiin Caribian Kylpylään ja lilluskeltiin siellä muutama tunti, jonka jälkeen tultiin kotiin taas tekemään herkkuillallista. Tällä kertaa olin ostanut naudan sisäfilettä, joista sitten väänsin pihvit - jälleen kerran Tuomaksen herkkua!
Paras ylläri Tuomakselle oli kuitenkin se, että tein itse käpykakun (niin isä, lue: KÄPYKAKKU) Se on Tuomaksen ja Isän lempparikakku ja aina ollaan sellanen ostettu, mutta nyt rohkaistuin sen itse tekemään ja aijettä oli hyvää!!!


 brunssipöytä
 jälkkäripöytä

Tuomas sai multa lahjaksi Victorinox linkkuveitsen. Se oli niin tyytyväinen, kun minä ostin tollasta patikkatavaraa (en oo niin kovin intoillu Tuomaksen patikkaharrastusunelmoinnista, mutta nyt lupasin synttärikortissa jopa lähteä mukaan seuraavalle reissulle -auts!)
Mutta mitäpä nainen ei tekisi miehensä eteen ja montakohan miljoonaa tuntia Tuomas vietti ostoskeskuksissa meidän matkalla, ei niin innokkaana?! pus 


 nyt selvitään hengissä missä vaa!!!

Tänään, siis oikeana synttäripäivänä, Tuomas luuli, etten olis mitään kehitellyt, mutta... Ostin sille vähän yöboksereita mistä se pitää ja olihan mun pakko ostaa NE David Beckhamin bokserit myös. Tein meille myös superhyviä laskiaispullia ja vietettiin koko päivä yhdessä. 

...halusin ite pitää ton paketin kuitenkin...


Happy Birthday Tuomas!!! Love You!!! We celebrated Tuomas' birthday last saturday and went to the spa and had again an amazing home made dinner. I made some delicious pancakes for brunch and I baked a cake myself (it's Tuomas' and my dad's all time favourite) He loved the presents I got him. 
Today we just spent the day together and had some laskiaispulla :D HAPPY BIRTHDAY HONEY ♥


- Aija 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti